Afbeelding
Foto Adobe Stock

Goedkope uitvaart in Veenendaal wordt steeds populairder

3 februari 2023 om 00:00 Partnercontent

Veel mensen zijn tijdens de corona crisis hun baan kwijtgeraakt of hebben noodgedwongen hun eigen bedrijf op moeten doeken. Het is dan ook geen verrassing dat een goedkope uitvaart in Veenendaal tegenwoordig de voorkeur heeft over een luxe uitvaart met alles erop en eraan. Afscheid nemen van een geliefde is een zeer persoonlijke aangelegenheid, waarbij de nadruk niet zou moeten liggen op de (te) hoge kosten. Gelukkig zijn er veel manieren om deze kosten te drukken. Een uitvaart hoeft namelijk al lang geen vermogen meer te kosten, zolang u maar weet hoe u dit aanpakt.

Wat kost een gemiddelde uitvaart?

Als u een goedkope uitvaart in Veenendaal wilt organiseren is het slim om eerst te oriënteren op wat een uitvaart ongeveer kost. Daarbij moet u toch wel op minstens € 1000 rekenen, waar u bij de meeste begrafenisondernemers zelfs flink boven zal zitten. Een kist is namelijk niet goedkoop, de locatie voor de koffietafel moet worden betaald en zelfs voor een koffie en een plak cake voor zo’n 50 mensen wordt vaak de hoofdprijs gerekend. Een gemiddelde uitvaart kost dan ook al gauw duizenden euro’s en die heeft niet iedereen.

Besparen op een uitvaart

Bij het regelen van een goedkope uitvaart is het zaak dat u eerst een betaalbare begrafenisondernemer vindt, of in ieder geval een begrafenisondernemer die u de keuze biedt uit verschillende pakketten. Bij GoedkopeUitvaart24.nl bent u daarvoor aan het juiste adres. Daar kunt u namelijk zelf kiezen welke zaken u wél en welke u juist niet wilt uitbesteden. Deze uitvaartverzorger heeft namelijk diverse pakketten samengesteld, waarin vaak afgenomen diensten worden gebundeld.

Zo kunt u gemakkelijk flink besparen op de kosten voor de uitvaart. Dat hoeft overigens heus niet altijd ten koste te gaan van de kwaliteit. Het heeft meer te maken met van welke diensten u gebruik maakt en welke u niet nodig acht.

Welke zaken kunt u niet zelf doen bij een uitvaart?

Er zijn eigenlijk maar weinig zaken die u niet zelf kunt doen en waar u dus een professionele begrafenisondernemer voor moet inschakelen. In het kleinste pakket van GoedkopeUitvaart24.nl bijvoorbeeld (dit betreft een crematie in stilte) ziet u dat de kist, de technische crematie en het koelen van de overledene tot de dag van de uitvaart inbegrepen zijn. De as krijgt u standaard in een as-bus of strooikoker mee en ook de overbrenging naar het crematorium wordt verzorgd. Dit zijn nu eenmaal zaken die wat lastiger zelf te organiseren zijn. Wilt u aan deze crematie in stilte extra diensten toevoegen, zoals een (thuis)opbaring of extra rouwbezoek? Dan kan dat tegen een kleine meerprijs. Neem direct contact met GoedkopeUitvaart24.nl op om het pakket van uw keuze met eventueel aanvullende diensten af te nemen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie