Afbeelding
Mincke van Schuppen Uitvaartbegeleiding

‘Je verzekeraar is er voor de uitbetaling van je verzekering, degene die je uitvaart verzorgt kies je zelf!’ (video)

30 augustus 2023 om 12:30 Zakelijk Zeg het met video

VEENENDAAL Mincke van Schuppen is uitvaartbegeleider in Veenendaal/Ede en de regio Midden Nederland. ,,Wanneer je te maken krijgt met een overlijden: onverwacht of iemand die ziek is geweest, een kind, een baby, een jongere of iemand op leeftijd, je mag me altijd bellen. Dat mag dag en nacht, 7 dagen per week op 0318-250888. Sla dit nummer op in je telefoon, voor je het weet krijg je er eens mee te maken.”

,,Een uitvaart kost geld, best wel veel geld. Daar kun je je voor verzekeren en daar zijn verschillende opties in”, zegt Mincke. ,,Dit kan bijvoorbeeld een kapitaalverzekering zijn: een bedrag dat wordt uitgekeerd bij overlijden. Of je hebt bijvoorbeeld een verzekering in natura. Deze zal in natura (in diensten) uitgekeerd worden door de maatschappij waar je bij verzekerd bent. Maar je bent vrij te kiezen voor een andere uitvaartonderneming, de verzekeraar is dan verplicht je verzekering in een geldbedrag uit te keren.”

,,Je kunt dus te allen tijde zelf kiezen voor een uitvaartonderneming waar jij je prettig bij voelt, waar je jezelf kan zijn”, vervolgt Mincke. ,,De mogelijkheden en financiële consequenties bespreek ik graag aan de hand van jouw situatie met je, deze is namelijk per polis verschillend. Er zijn zoveel variaties, en zoveel keuzes. Laten we het er samen over hebben, ik leg het je graag uit.”

In onderstaande video vertelt Mincke er meer over.


Bron video: Tessa Steenbergen

Dit artikel wordt u aangeboden door Mincke van Schuppen Uitvaartbegeleiding.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie