Afbeelding
Fotostudio7
De specialist

Uitvaart op locatie, er is veel mogelijk

Zakelijk

VEENENDAAL Mark Terlage is uitvaartverzorger. Samen met Carla, Klasine en Anneke helpt hij families het afscheid van een dierbare vorm te geven. Ieder mens is uniek, zo ook elk afscheid. Denk jij wel eens na over de locatie waar je jouw eigen uitvaart zou willen houden? Een rouwcentrum of kerk zijn wellicht voor de hand liggende keuzes, maar misschien past iets anders beter bij jou of je overleden geliefde.

ALTERNATIEVEN Het team van Mark Terlage heeft bij elkaar opgeteld al heel wat jaren ervaring met uitvaartverzorging. Ze hebben uitvaarten geleid op heel uiteenlopende locaties. Mark: ,,Kies voor jouw laatste afscheid een plek die bij je past. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: doe wat goed voelt, niet wat je denkt dat hoort. Als je niets hebt met een rouwcentrum of kerk, dan zijn er uitstekende alternatieven.”

GLIMLACH Mark noemt wat voorbeelden: ,,Als jouw overleden vader graag genoot van een lekker diner en een goed glas wijn, dan is het toch prachtig om als plek voor zijn laatste afscheid te kiezen voor bijvoorbeeld Residence Rhenen? In overleg kan daar in de Koetshuiszalen of zelfs buiten een uitvaart worden gehouden, warm en stijlvol. De omgeving is er prachtig!” 

,,Ook restaurant De Hof in Renswoude of de Veenderhoeve lenen zich uitstekend voor een afscheidsceremonie. En daar kan natuurlijk ook prima worden nagepraat met koffie, cake of… Ja, zeg het maar! Laat je ook niet beperken als het om catering gaat. Wil je inderdaad koffie met cake serveren? Prima!” 

,,Ik begeleidde ooit een familie die afscheid nam van oma”, vervolgt Mark. ,,Als de kleinkinderen bij haar op bezoek kwamen, had oma altijd roze koeken in huis. Heel mooi toch om dan bij de nazit roze koeken te serveren? Reken maar dat zo’n subtiel gebaar gewaardeerd wordt. Naast verdriet mag er ook ruimte zijn voor een  glimlach en warme herinneringen.”

TUIN Ooit verzorgde Mark een uitvaart van iemand die achter zijn eigen woning een ruime tuin had. ,,De familie koos ervoor om het afscheid in die tuin te houden. Er werd geluidsversterking en een stijlvolle overkapping geregeld. Ik denk dat de familie terugkijkt op een onvergetelijke ceremonie! Ik geniet ervan als mensen buiten kaders durven te denken en de uitvaart heel persoonlijk maken. Carla, Klasine, Anneke en ik vinden een idee niet zo snel gek, hoor!”

Van een nazit bij Restaurant Vendel of restaurant 3Zussen tot een uitvaart op een onverwachte locatie: er valt veel te kiezen. Mark Terlage en zijn team helpen je graag om de uitvaart volledig in de geest van de overledene vorm te geven. Dan wordt een ceremonie een perfect passende, liefdevolle, laatste groet. 

Dit artikel wordt u aangeboden door Mark Terlage Uitvaartzorg, Parallelweg 30 Veenendaal, 0318-300725, info@markterlageuitvaartzorg.nl, www.markterlageuitvaartzorg.nl

advertentie
advertentie
Afbeelding
Franse culinaire historie in Filmhuis Veenendaal: Délicieux 9 uur geleden
Afbeelding
Keuring van dikbillen in Achterberg gaat niet door 16 uur geleden
Afbeelding
Voor eind van het jaar wordt lot kerk duidelijk 16 uur geleden
Afbeelding
Toerisme-sector Heuvelrug ruimt zwerfafval Vuelta-parcours bij Rhenen op 11 aug, 15:28
Afbeelding
Bijzondere recordpoging: 700.000 dominostenen moeten gaan omvallen in Veense sporthal 11 aug, 10:32
Afbeelding
Classic Races op De Faktorij: ronkende motoren op Veens stratencircuit 11 aug, 07:30
Afbeelding
Rare rust Column 10 aug, 15:44