Afbeelding
Theater Lampegiet

Theater Lampegiet start kaartverkoop nieuw theaterseizoen

25 mei 2023 om 16:34 Podiumkunsten

VEENENDAAL Theater Lampegiet start donderdag 8 juni om 10.00 uur met de verkoop van de voorstellingen van seizoen 2023/2024. En er is komend seizoen veel te beleven voor de theaterliefhebber, meldt Lampegiet. ,,De agenda zit voller dan ooit.”

De programmering omvat alle theatergenres en wat unieke uitstapjes. ,,Seizoen 23/24 wordt enorm divers en biedt voor iedereen de perfecte avond uit. Dit jaar komt er weer een papieren theaterbrochure uit die vanaf 8 juni af te halen is bij de theaterkassa en een aantal bibliotheken in de regio. De programmering is nu al te zien op lampegiet.nl.”

UITGAAN IS AANGAAN

Aankomend seizoen staat geheel in het thema van uitgaan is aangaan. ,,Gebaseerd op de essentie van theater; de ontspannen beleving van helemaal opgaan in het verhaal en de sfeer van een voorstelling. Samen ongedwongen genietend. De buitenwereld even afsluitend. Helemaal aangaan tijdens de avond uit. 

SEPTEMBER TOT DECEMBER

Het seizoen gaat van start met de uitverkochte cabaretvoorstelling DNA van Peter Pannekoek op 7 en 8 september. Vele andere cabaretvoorstellingen zijn wel beschikbaar, waaronder die van Alex Klaasen, Lenette van Dongen en Annick Boer. Verder zijn er weer heel veel muziekvoorstellingen, onder andere van Dennis van Aarsen en Bouke & the ElvisMatters Band. Uiteraard zijn er ook weer diverse familievoorstellingen als Meester Kikker (5+) en Rapunzel de musical (4+). 

JANUARI TOT MEI

Vanaf januari blijft het aanbod gevarieerd. ,,Voor iedereen is er iets leuks te vinden. Neem bijvoorbeeld de musical Piaf, hilarisch cabaret van onder anderen Pieter Derks en Kasper van der Laan, muziek van Jamai Loman, toneel met namen als Anne-Wil Blankers en Soy Kroon en ook familievoorstellingen van tv legendes Buurman & Buurman (4+).”

KEUZE VAN HET JONGERENPANEL

Voor het tienerpubliek van Theater Lampegiet heeft het jongerenpanel (bestaande uit 12 jongeren van tussen de 14 en 21 jaar) vier voorstellingen geselecteerd, waarvan zij denken dat het ook voor andere jongeren interessant is. Het panel heeft de toneelvoorstellingen Murder on the Orïent Express, Papadag bestaat niet, De Vloer Op én de cabaretvoorstelling van Rundfunk gekozen. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie