De voorstelling 'Voelbaar live' is op 20 augustus te zien.
De voorstelling 'Voelbaar live' is op 20 augustus te zien. (Foto: PR)

Kaartverkoop nieuw seizoen Lampegiet gaat van start

15 augustus 2021 om 10:07 Algemeen

Veenendaal - Op vrijdag 20 augustus vanaf 10:00 uur start bij Theater Lampegiet aan de Kerkewijk de verkoop van de voorstellingen tot en met december 2021. De programmering omvat alle theatergenres en bestaat deels uit niet gespeelde voorstellingen van afgelopen seizoen, die nu worden ingehaald.

Samen met de nieuwe programmering, wordt het seizoen voller, intenser en mooier dan ooit. De programmering is te zien op de website lampegiet.nl, die steeds actueel is. Er komt dit jaar geen papieren theaterbrochure. Op 8 september verschijnt wel de voorstellingskalender van Theater Lampegiet in deze krant.

Oktober

Het seizoen start met de familievoorstelling ‘Brandweerman Sam Live!’ op 25 augustus. Daarna zijn er in september besloten voorstellingen voor basisschoolleerlingen en wordt er op het toneel gemonteerd door diverse landelijke gezelschappen. Vanaf oktober gaat de theatertrein echt rollen met maar liefst 18 voorstellingen in oktober.
Dan is er muziek met Dutch Eagles, VanVelzen, Jeroen van der Boom en de Oldskool hits van John Williams. Fantastische acteurs in de mooiste toneelvoorstellingen, waaronder The Mousetrap, Hoog Spel en op 3 oktober al de Familiekroniek met de drie succesvoorstellingen van Nasrdin Dchar. Uiteraard is er cabaret met onder meer Rayen Panday, Ali B, Ton Kas. Voor een jonger publiek zijn er Joost x Roedie en RUNDFUNK. En voor de allerkleinsten Juf Roos. Alle voorstellingen tot en met december gaan nu eerst in de verkoop.

Half december

Vanwege eventuele wijzigingen als gevolg van coronamaatregelen gaan dit jaar de voorstellingen van januari tot en met juni niet eerder dan half december in de verkoop.
Het theater houdt zich uiteraard steeds aan de op dat moment geldende coronamaatregelen en gaat voorlopig uit van de nu geldende 1,5 meter opstelling. Dat komt neer op zo’n 120 personen per voorstelling, dat eventueel later uitgebreid kan worden.

Alle info op:

lampegiet.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie