Afbeelding
Foto Adobe Stock

Lease occasions: een voordelige manier van autorijden

17 maart 2023 om 15:38 Partnercontent

Als je op zoek bent naar een manier om voordelig een auto te rijden, dan zijn lease occasions een goede optie. Hierbij rijd je in een tweedehands auto tegen een scherpe prijs. Bij Volkswagen heb je de keuze uit diverse modellen en uitvoeringen. In dit artikel lees je meer over de voordelen van het leasen van een occasion bij Volkswagen.

De vele voordelen

Het leasen van een occasion heeft verschillende voordelen. Zo is de prijs van een occasion lager dan die van een nieuwe auto. Je rijdt dus voordelig in een goede auto. Daarnaast zijn de maandelijkse kosten lager dan bij een nieuwe auto. Dit komt omdat de afschrijving van de auto al heeft plaatsgevonden. Ook hoef je geen groot bedrag ineens te betalen, maar betaal je een vast bedrag per maand. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Keuze uit verschillende modellen

Wil je een voertuig van Volkswagen leasen? Dan kun je kiezen uit diverse modellen en uitvoeringen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Volkswagen Polo of de Volkswagen Golf. Deze modellen zijn betrouwbaar en hebben een goede reputatie. Daarnaast zijn ze voorzien van de nieuwste technologieën, wat zorgt voor comfort en veiligheid tijdens het rijden. Wij zetten 2 modellen in de schijnwerpers:

Volkswagen T-roc

De Volkswagen T-Roc is een compacte SUV met een stoere uitstraling. Deze auto is voorzien van de nieuwste technologieën en biedt veel rijcomfort. Zo heeft de T-Roc een ruime zitplaats voor bestuurder en passagiers en is er veel bagageruimte. Daarnaast is de auto zuinig in gebruik en heeft hij een lage CO2-uitstoot. Dit maakt de T-Roc niet alleen fijn om in te rijden, maar ook nog eens milieuvriendelijk.

Volkswagen Tiguan

De Volkswagen Tiguan is een ruime en comfortabele SUV. Deze auto biedt veel ruimte voor passagiers en bagage en is voorzien van de nieuwste technologieën. Zo heeft de Tiguan een uitgebreid infotainmentsysteem en diverse veiligheidssystemen, zoals Lane Assist en Park Assist. Daarnaast heeft de Tiguan een krachtige motor en is hij zuinig in gebruik. Dit maakt de auto geschikt voor lange ritten en dagelijks gebruik.

Kies vandaag jouw toekomstige voertuig

Dus, ben jij op zoek naar een veilige comfortabele auto, maar wil je niet direct al je spaargeld kwijt? Of heb je geen zin in onderhandelingen over prijzen en wellicht over een aantal jaar gedoe rondom de verkoop? Kies dan voor Volkswagen private lease en ga snel, gemakkelijk en veilig de weg op. Zonder grote moeite en zonder een te grote investering rijd jij niet alleen een mooi model, maar ook nog eens een veilig model. Geen borg of aanbetaling, jij hoeft alleen nog maar te rijden en te tanken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie