Afbeelding
Foto 123RF

Je auto verkopen (voor export): nooit eerder zo voordelig

17 maart 2023 om 13:46 Partnercontent

Voor een auto inkoop waar je blij van wordt, kan je best rekenen op een bedrijf dat een zuivere auto opkoper is. Wanneer je je auto wilt verkopen, zijn er meer dan voldoende potentiële kopers. Er is online heel wat mogelijk en vaak gaat je ingekochte auto naar de veiling of wordt hij weer doorverkocht door een of meerdere bemiddelaars. Hierdoor moet je langer wachten en maak je ook verlies op de prijs door het hogere aantal betrokken partijen. Bovendien kan je kampen met onzekerheid over welke partij nu precies verantwoordelijk is voor een vlot verkoopproces. Kortom, het is om verscheidene redenen belangrijk dat je een goede deal sluit. Of het nu gaat om personenwagens, bestelbusjes, premium merken of niet, bij ons erkende bedrijf ben je welkom.

Waarop kan je rekenen?

Een succesvolle en voordelige verkoop van je auto houdt bij ons in dat je snel en veilig je auto verkoopt en meteen een eerlijke en waardige prijs voor je wagen ontvangt, zonder wachttijden noch tussenpersonen. Tevens vermijd je taxatiekosten, servicekosten, administratiekosten en dergelijke meer. Je ontvangt een kosteloze en vrijblijvende taxatie van je auto binnen het uur. Je hebt de keuze om meteen op dit bod in te gaan. Je hoeft zelfs niet bij ons te komen; wij zorgen voor gratis ophaling op afspraak, zowel in België als in Nederland. Het bedrag kan worden overgeschreven of contant bij ophaling worden overhandigd.

Goede motieven om te verkopen

Enkele redenen om over te gaan tot het verkopen van je auto zijn gezinsuitbreiding, het krijgen van een bedrijfswagen of grote kosten hebben aan de auto. Ook bij schade of problemen, bij een hoge kilometerstand of zonder keuring kan je je auto door ons laten opkopen. Je kan ook je auto verkopen voor export. Dit is vooral interessant bij schadewagens die niet door de keuring geraken en moeilijk verkocht geraken aan Nederlandse of Belgische garagisten die de reparatiekosten te hoog achten.

Je auto naar het buitenland

Je auto verkopen voor export betekent dat je alsnog een mooi bedrag kan ontvangen, zelfs als je auto problemen heeft. In andere gebieden, zoals Oost-Europa, gelden er andere regels en standaarden waardoor de auto daar meer waard is. Bovendien liggen de Euro-normen in West-Europa anders, waardoor oudere wagens hier heel wat waarde verliezen. Bij export heeft de wagen zelfs geen verzekering nodig om te worden doorverkocht. Een interessante optie dus.

De prijzen die we bieden zijn hoog dankzij ons internationale netwerk en omdat we rechtstreeks doorverkopen, zonder dat er extra partijen betrokken zijn. Met ruim vijftien jaar ervaring en een excellente service kan je op ons als professionele autobedrijf rekenen. Zet de verkoop vandaag nog in werking!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie