Wethouder Dylan Lochtenberg met Angelina van Ginkel van Markanti Hair en Beauty.
Wethouder Dylan Lochtenberg met Angelina van Ginkel van Markanti Hair en Beauty. Gemeente Veenendaal

Wethouders bedanken Veense ondernemers op Dag van de Ondernemer

21 november 2023 om 12:21 Zakelijk

VEENENDAAL Het was afgelopen vrijdag de Dag van de Ondernemer. Wethouders Marco Verloop en Dylan Lochtenberg waren al vroeg op pad om in totaal bij meer dan 25 ondernemers langs te gaan om hen te bedanken voor hun ondernemerschap en vakmanschap. 

Dit jaar stond ambacht en vakmanschap centraal op de Dag van de Ondernemer dus de groep ondernemers was zeer divers: van een slager en een kapper tot een bedrijf dat houten meubels maakt en een bedrijf dat machines repareert. Het gaf een mooi beeld van de veelzijdigheid van vakwerk. ,,Stuk voor stuk ondernemers met passie voor hun vak die met elkaar onmisbaar zijn voor onze samenleving”, aldus de wethouders. 

Vakman pur sang Ben Hendriks van Olala Chocola had de attentie verzorgd die bij de ondernemers werd langsgebracht: een heerlijk doosje ambachtelijke bonbons en een mooie reep. Dat viel bij de ondernemers die werden bezocht zeker in de smaak, maar bovenal waren zij blij met de extra aandacht voor vakwerk. ,,Zeker met alle personeelstekorten, is het goed om vakwerk en praktijkgerichte opleidingen de aandacht en waardering te geven die zij verdienen. Qua maatschappelijke relevantie, waardering, uitdaging en afwisseling, bieden zij hele mooie toekomstperspectieven.” 

Edelsmederij Work Shop, van links naar rechts: Fred de Groot, Margriet Wienecke en Marissa Wieman.
Wethouder Marco Verloop met Peter-Paul de Wildt van Fix Trade.
Zus en broer Tineke en Wilco Hardeman van De Eekhoeve.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie