Sporten op de mooiste plekken in de natuur, dat kan ook in Veenendaal.
Sporten op de mooiste plekken in de natuur, dat kan ook in Veenendaal. GezondOud

GezondOud in Veenendaal: ‘Wij maken sporten zo leuk dat je er iedere week weer naar uit kijkt’

· leestijd 1 minuut Zakelijk

VEENENDAAL GezondOud is sinds kort ook actief in Veenendaal. Elke week wordt er gesport in het Dragonderpark. ,,Wij maken sporten zo leuk dat je er iedere week weer naar uit kijkt.”

Een deelnemer vertelt: ,,In april dit jaar las ik een stukje over sporten in het bos. Aangezien ik bijna elke dag wandel in dit bos besloot ik om te bellen voor een proefles. Eerlijk gezegd had ik er geen hoge verwachtingen van; ik had een soort bejaardengym in gedachten. Maar toen ik die donderdag meedeed, was ik zeer verrast om te ontdekken dat er ontzettend goed lesgegeven werd! Compleet met warming up, benen/billen/armen, cardio, uithoudingsvermogen, planken, cooling down… Geen spiergroep werd vergeten.”

,,Er werd ook goed gelet op de uitvoering en dat op een positieve, vaak humoristische wijze. Een hartstikke leuke lerares, een goede sfeer, leuke medesporters, we werken hard en genieten onderwijl van de heerlijke mos-en bosgeuren. Kortom, het was hard werken én genieten en ik ging met een big smile naar huis waar ik meteen mailde dat ik graag op donderdag mee wilde doen. Ondertussen sport ik twee keer in de week en het bevalt mij uitstekend.”

OVER GEZONDOUD ,,Wij zijn er voor iedereen die gezond oud wil worden en daar zelf, door voldoende te bewegen, een belangrijke bijdrage aan wil leveren. Wekelijks sporten we op de mooiste plekken bij jou in de buurt. Zo sporten we in Veenendaal op dinsdagochtend in het Dragonderpark, in Amerongen op donderdagochtend in het Amerongsebos, in Leersum op maandagochtend in Zuylenstein en in Doorn op dinsdagochtend bij Helenaheuvel. Vitaal en sociaal gaan hand in hand bij GezondOud. Omdat wij het sociale aspect minstens zo belangrijk vinden als goed begeleid sporten, organiseren wij regelmatig gezellige activiteiten waar je vrijblijvend aan deel kunt nemen. Van wadlopen in Noordpolderzijl tot een fietstocht door de bollenstreek. Je kan het zo gek niet bedenken of we organiseren het.”

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan vooral eerst even op onze website www.gezondoud.nl of bel voor een proefles naar 06-53837045.

Dit artikel wordt u aangeboden door Gezond Oud. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Rijnpost.nl? Neem dan contact op met Marieke van Egdom (06-83627260, m.v.egdom@bdu.nl) of Christoph Willemsen (06-20211008, c.willemsen@bdu.nl)

advertentie
advertentie
Afbeelding
SKR: ‘Al 30 jaar ontdekken wij de wereld door de ogen van een kind’ 2 uur geleden
Afbeelding
Rhenens echtpaar Oechies-Ter Hoeve viert briljanten huwelijk 3 uur geleden
Afbeelding
Meerdere vacatures bij Welisa: ‘Wij zoeken mensen die gretig zijn en graag willen’ Baandichtbij 5 uur geleden
Afbeelding
Candia-man ‘Bud’ helpt nog waar hij kan 6 uur geleden
Afbeelding
Kampen Boys Choir geeft gratis concert in de Westerkerk 6 uur geleden
Afbeelding
Kunst van Rhenense kinderen te zien in Huis van de Gemeente 19 uur geleden
Afbeelding
Rhenens echtpaar 60 jaar getrouwd 21 uur geleden