Afbeelding
GezondOud

GezondOud start in Veenendaal

19 oktober 2022 om 14:02 Zakelijk

VEENENDAAL ,,Wij maken sporten zo leuk dat je er nooit meer mee wilt stoppen.” Dat meldt de organisatie GezondOud, die ook in Veenendaal van start gaat. GezondOud biedt verschillende programma’s aan waarbij deelnemers de keuze hebben om online vanuit huis te sporten of gezellig met een groep buiten in de natuur.

Een deelnemer aan het woord: ,,In april dit jaar las ik een stukje over sporten in het bos. Aangezien ik bijna elke dag wandel in dit bos besloot ik om te bellen voor een proefles. Eerlijk gezegd had ik er geen hoge verwachtingen van; ik had een soort bejaardengym in gedachten. Maar toen ik die donderdag meedeed, was ik zeer verrast om te ontdekken dat dit totaal niet het geval was en er ook nog eens ontzettend goed lesgegeven werd!”

BIG SMILE Compleet met warming-up, benen/billen/armen, cardio, uithoudingsvermogen, planken en coolingdown, gaat de deelnemer verder. ,,Geen spiergroep werd vergeten, er werd goed gelet op de uitvoering en dat op een positieve, vaak humoristische wijze. Een hartstikke leuke lerares, een goede sfeer, leuke fitte mede-sporters, we werken hard en genieten onderwijl van de heerlijke mos- en bosgeuren. Kortom, het was hard werken én genieten en ik ging met een big smile naar huis waar ik meteen mailde dat ik graag op donderdag wilde blijven meedoen. Ondertussen sport ik twee keer in de week en het bevalt mij uitstekend.”

,,Wij zijn er voor iedereen die gezond oud wil worden en daar zelf, door voldoende te bewegen, een belangrijke bijdrage aan wil leveren”, aldus GezondOud. ,,Wekelijks sporten we bij jou in de buurt op de mooiste plekken in de natuur. Zo sporten we in Veenendaal op dinsdagochtend in het Dragonderpark, in Amerongen op donderdagochtend in het Amerongsebos, in Leersum op maandagochtend in Zuylenstein en in Doorn op dinsdagochtend bij Helenaheuvel.”

VITAAL EN SOCIAAL ,,Omdat wij het sociale aspect minstens zo belangrijk vinden als goed begeleid sporten, organiseren wij regelmatig gezellige activiteiten waar je vrijblijvend aan kunt deelnemen. Van wadlopen in Noordpolderzijl, kunst en cultuur opsnuiven in Kopenhagen tot een fietstocht door de bollenstreek. Je kan het zo gek niet bedenken of we organiseren het.”

,,Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Kijk dan vooral eerst even op onze website www.gezondoud.nl of bel voor een proefles naar 06-53837045.”

Dit artikel wordt u aangeboden door GezondOud. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Rijnpost.nl? Neem dan contact op met Marieke van Egdom (06-83627260, m.v.egdom@bdu.nl) of Christoph Willemsen (06-20211008, c.willemsen@bdu.nl).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie