Afbeelding
Astrid Meyer

Nieuw in Veenendaal: naar de gym zónder sportschoolabonnement

· leestijd 1 minuut Zakelijk

VEENENDAAL Wat als je voordelig, in alle rust en zonder abonnement in een privé gym kon sporten? Wel, dat is nu mogelijk! En Veenendaal heeft de primeur. Het gloednieuwe fitness-concept Private Fit werd onlangs geopend aan de Eikenlaan 7, in de voormalige Sola Fide kerk. Drie moderne sportstudio’s staan voor je klaar om geboekt te worden. Of je nu een personal trainer bent die een locatie zoekt, een flexibele sporter zonder gym-abonnement of een drietal jongeren dat samen de kosten voor een privé gym deelt: bij Private Fit kun je je vandaag nog in het zweet werken.

Oprichter en eigenaar van The Power Community Albert Elsenaar vertelt enthousiast over zijn nieuwe sportconcept. Het woord ‘uniek’ wordt al snel door marketeers uit de kast getrokken, maar Private Fit is oprecht bijzonder te noemen. ,,Deze manier van sporten is nieuw in Nederland en ik ben trots op de primeur in Veenendaal. Het werkt als volgt: ga naar privatefit.nl en je boekt eenvoudig een sportstudio waar je 24 uur per dag in kan. Je krijgt geautomatiseerd toegang via een code. Eenmaal in jouw sportstudio kun je alleen, met z’n tweeën of zelfs met drie personen tegelijk aan de slag. Een compleet krachtstation, cardio-apparaten en een groot beeldscherm staan voor je klaar. Koppel met één druk op de knop je smartphone aan het scherm, voor een lekker muziekje of eigen oefeningen. En sporten maar! Buiten de sportstudio staat na afloop een schone douche op je te wachten.”

KOSTEN DELEN Elsenaar kwam op dit creatieve idee tijdens de lockdowns. Sporten in groepen was niet mogelijk, hooguit in kleine samenstellingen. ,,Tijdens corona heb ik bij The Power Community een aantal flexwerkruimtes omgetoverd tot sportstudio’s. Zo ging het balletje rollen. Ik dacht: waarom bestaat zoiets niet in Nederland? Het past bij deze tijd. Iedereen is druk en wil flexibel kunnen sporten. Een abonnement brengt verplichtingen met zich mee en het is vaak druk in de sportschool. Private Fit biedt ook uitkomst voor personal trainers op zoek naar een locatie. Onze grootste sportstudio wordt veel geboekt door jongelui. Ze trainen een uurtje en delen de kosten, zodat het supervoordelig uitpakt.”

Benieuwd naar de moderne sportstudio’s aan de Eikenlaan 7 in Veenendaal? Kijk op www.privatefit.nl voor een indruk of boek direct via de online applicatie voor slechts 15 euro! Wil je eerst eens rondkijken bij Private Fit? Kom op zaterdag 10 september tussen 9.00 en 12.00 uur naar de inloopochtend voor een bezichtiging. Albert Elsenaar zorgt voor een inspirerende rondleiding.

Dit artikel wordt u aangeboden door Private Fit. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Rijnpost.nl? Neem dan contact op met Marieke van Egdom (06-83627260, m.v.egdom@bdu.nl) of Christoph Willemsen (06-20211008, c.willemsen@bdu.nl)

advertentie
advertentie
Afbeelding
Bakken en smullen op Burendag in de buurt- en dorpshuizen 13 uur geleden
Afbeelding
Stormschade aan de Paddestoelenlaan 15 uur geleden
Afbeelding
Plaza Cultura geopend door wethouder Dylan Lochtenberg 16 uur geleden
Afbeelding
Grebbeconcours voor paarden en pony’s op de Grebbeberg 18 uur geleden
Afbeelding
Burgemeester Kats met Foodvalley naar Brussel 18 uur geleden
Afbeelding
Aanrijding tussen politieauto en personenauto Veenendaal 22 uur geleden
Afbeelding
Graciun verkoopt Straatnieuws in Veenendaal: ‘In Nederland ligt mijn toekomst’ 23 uur geleden