De airco gebruiken als verwarming kan in deze tijd met hoge energieprijzen voordelig uitpakken.
De airco gebruiken als verwarming kan in deze tijd met hoge energieprijzen voordelig uitpakken. OptiCool

Je huis verwarmen met je airco? Vraag het OptiCool

5 oktober 2022 om 13:40 Zakelijk

VEENENDAAL Bij OptiCool kunt u terecht voor al uw energiezaken. ,,Het voordeel hiervan is dat u één aanspreekpunt heeft”, zegt Nienke Hovestad van OptiCool Ede/Veenendaal. ,,Eén van onze adviseurs komt altijd bij u thuis voor een adviesgesprek. Wij luisteren naar uw wensen, kijken welke mogelijkheden er specifiek voor uw situatie zijn,  en maken vervolgens een advies en prijsopgave op maat.”

AIRCOSYSTEMEN OptiCool levert A-merken airco systemen van de merken LG, Mitsubishi en Daikin. ,,Deze systemen zorgen niet alleen voor koude lucht maar kunnen ook zeer voordelig uw ruimte verwarmen. In combinatie met zonnepanelen is een airco systeem tot 80 procent goedkoper in energieverbruik ten opzichte van een CV systeem op gas.” Mensen die hun airco’s willen gebruiken om te verwarmen kunnen contact opnemen met OptiCool.

WARMTEPOMPBOILER ,,Met de warmtepompboiler van OptiCool verwarmt u uw (douche)water op een milieuvriendelijke en goedkope manier. Het rendement haalt u eveneens vanuit uw zonnepanelen”, vertelt Hovestad. En door de ingebouwde warmtepomptechniek zal een deel van de benodigde energie uit de lucht gehaald worden. ,,Met een warmtepomp boiler heeft u minimaal een half jaar geen druppel gas meer nodig. Daarnaast profiteert u tevens van een flinke subsidie!” Mensen die een warmtepomp willen laten plaatsen kunnen dat in de maanden november en december weer laten doen bij OptiCool.

,,Heeft u interesse in een of meerdere van bovenstaande systemen aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. Wij maken dan direct een afspraak met een van onze adviseurs. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 0318 240001. Of per mail: kantoor@opti-cool.nl. Wij verwelkomen u graag als klant van OptiCool!”

Dit artikel wordt u aangeboden door OptiCool. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Rijnpost.nl? Neem dan contact op met Marieke van Egdom (06-83627260, m.v.egdom@bdu.nl) of Christoph Willemsen (06-20211008, c.willemsen@bdu.nl)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie