Afbeelding
OptiCool

Aircosystemen, warmtepompboilers en zonnepanelen van OptiCool

· leestijd 1 minuut Zakelijk

VEENENDAAL Bij OptiCool kunt u terecht voor al uw energiezaken. ,,Het voordeel hiervan is dat u één aanspreekpunt heeft”, zegt Nienke Hovestad van OptiCool Ede/Veenendaal. ,,Eén van onze adviseurs komt altijd bij u thuis voor een adviesgesprek. Wij luisteren naar uw wensen, kijken welke mogelijkheden er specifiek voor uw situatie zijn,  en maken vervolgens een advies en prijsopgave op maat.”

AIRCOSYSTEMEN OptiCool levert A-merken airco systemen van de merken LG, Mitsubishi en Daikin. ,,Deze systemen zorgen niet alleen voor koude lucht maar kunnen ook zeer voordelig uw ruimte verwarmen. In combinatie met zonnepanelen is een airco systeem tot 80 procent goedkoper in energieverbruik ten opzichte van een CV systeem op gas.”

WARMTEPOMPBOILER ,,Met de warmtepompboiler van OptiCool verwarmt u uw (douche)water op een milieuvriendelijke en goedkope manier. Het rendement haalt u eveneens vanuit uw zonnepanelen”, vertelt Hovestad. En door de ingebouwde warmtepomptechniek zal een deel van de benodigde energie uit de lucht gehaald worden. ,,Met een warmtepomp boiler heeft u minimaal een half jaar geen druppel gas meer nodig. Daarnaast profiteert u tevens van een flinke subsidie!”

ZONNEPANELEN De zonnepanelen die wij samen met onze partners leveren en monteren zijn van goede kwaliteit en hebben een hoog rendement. Door deze samenwerking kunnen wij onze klanten snel van dienst zijn en kunnen wij de verschillende onderdelen goed op elkaar afstemmen.”

,,Heeft u interesse in een of meerdere van bovenstaande systemen aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. Wij maken dan direct een afspraak met een van onze adviseurs. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 0318 240001. Of per mail: kantoor@opti-cool.nl. Wij verwelkomen u graag als klant van OptiCool!”

Dit artikel wordt u aangeboden door OptiCool. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Rijnpost.nl? Neem dan contact op met Marieke van Egdom (06-83627260, m.v.egdom@bdu.nl) of Christoph Willemsen (06-20211008, c.willemsen@bdu.nl)

advertentie
advertentie
Afbeelding
Bakken en smullen op Burendag in de buurt- en dorpshuizen 13 uur geleden
Afbeelding
Stormschade aan de Paddestoelenlaan 14 uur geleden
Afbeelding
Plaza Cultura geopend door wethouder Dylan Lochtenberg 16 uur geleden
Afbeelding
Grebbeconcours voor paarden en pony’s op de Grebbeberg 18 uur geleden
Afbeelding
Burgemeester Kats met Foodvalley naar Brussel 18 uur geleden
Afbeelding
Aanrijding tussen politieauto en personenauto Veenendaal 22 uur geleden
Afbeelding
Graciun verkoopt Straatnieuws in Veenendaal: ‘In Nederland ligt mijn toekomst’ 23 uur geleden