Afbeelding
Art Partout

Gratis proefles realistisch fijnschilderen bij Art Partout

Zakelijk

VEENENDAAL Eind september gaan de klassikale lessen Realistisch Fijnschilderen van Art Partout weer van start. Ook jij kunt nu leren schilderen volgens de technieken van de oude meesters.

,,Denk je dat je geen talent hebt? Geen probleem, via Art Partout kan iedereen leren schilderen. Tijdens de cursus Realistisch Fijnschilderen, die zowel klassikaal als online te volgen is, leer je de ambachtelijke technieken om prachtige schilderijen te maken.”

,,Wil je eerst proberen of het echt bij je past? Volg dan de gratis proefles. Om kennis te maken met deze interessante cursus maak je in 2,5 uur een mooi schilderij. Je leert stap voor stap hoe je het werk opbouwt en aan het einde van de proefles neem je jouw schilderij al mee naar huis. Echt, probeer het zelf!”

,,De proefles is gratis, voor de materialen betaal je 12,50 euro. Je ontvangt dit bedrag terug als je je inschrijft voor de cursus. Wil je weten waar en wanneer jij een proefles kunt volgen en je alvast aanmelden of wil je eerst meer informatie? Kijk dan op: www.artpartout.nl of stuur een email naar: info@artpartout.nl. We zijn ook bereikbaar via telefoonnummer: 085-1302757.”

Dit artikel wordt u aangeboden door Art Partout. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Rijnpost.nl? Neem dan contact op met Marieke van Egdom (06-83627260, m.v.egdom@bdu.nl) of Christoph Willemsen (06-20211008, c.willemsen@bdu.nl)

advertentie
advertentie
Afbeelding
Stilok brengt aantal programma’s fors terug maar blijft uitzenden rond kerkdiensten 13 uur geleden
Afbeelding
Jubilieum Rembrandt College wordt groots gevierd 14 uur geleden
Afbeelding
Uitvaartverzekering, kapitaal of natura? De specialist 15 uur geleden
Afbeelding
Vier kandidaten uit gemeente Rhenen voor SGP-lijst Provinciale Statenverkiezingen 16 uur geleden
Afbeelding
Nadenken over ja/ja-sticker voor Veenendaal 18 uur geleden
Afbeelding
Na bijna 40 jaar valt doek voor Snuffelshop 21 uur geleden
Afbeelding
Sinterklaas en Mrs. Harris in Filmhuis Veenendaal 21 uur geleden