Afbeelding
Joliev

Nieuw bedrijf speciaal voor zwangeren en mama’s

· leestijd 1 minuut Zakelijk

VEENENDAAL Joliev opent dinsdag 6 september haar deuren aan de Zandstraat in Veenendaal. In de mooie praktijkruimte in Gezondheidscentrum Zandt worden vooral massages gegeven, maar ook voor ondersteuning en ontmoeting kunnen zwangeren en mama’s bij Joliev terecht. 

Met Joliev start Jo Kronenburg een uniek concept: één plek waar je terecht kan als zwangere of kersverse moeder. Op alle mogelijke manieren biedt Jo ondersteuning aan haar doelgroep. Door middel van zwangerschapscoaching, praktische hulp, adviezen en extra kraamhulp hoopt Jo de zwangerschap en eerste maanden met de baby makkelijker te maken.

Toen Jo bijna 4 jaar geleden zelf moeder werd, stond alles in het teken van haar dochter. Haar eigen gezondheid en herstel verloor zij totaal uit het oog, waardoor het erg lang duurde voordat ze weer lekker in haar vel zat. Juist daarom biedt Joliev naast zwangerschaps-massages ook mama-massages. ,,Goed voor je lijf zorgen als (aanstaande) mama, is ook goed voor de baby zorgen. Juist na de bevalling! Voor de massages wordt een speciale tafel gebruikt waarbij zowel voor de zwangere buik als voor gevoelige borsten bij borstvoeding een uitsparing gecreëerd kan worden.”

Ook uit eigen ervaring weet Jo dat contact met andere zwangeren en moeders erg belangrijk is. Daarom organiseert zij met Joliev vanaf volgend jaar ook zwangeren-cafés en mama-cafés. Deze zullen een informatief én ontspannen karakter hebben. 

Ben je zwanger of net moeder geworden, dan ben je vanaf 6 september bij Joliev aan het juiste adres! Als je voor de openingsdatum al je massage boekt, krijg je 30 procent korting. 

Dit artikel wordt u aangeboden door Joliev. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Rijnpost.nl? Neem dan contact op met Marieke van Egdom (06-83627260, m.v.egdom@bdu.nl) of Christoph Willemsen (06-20211008, c.willemsen@bdu.nl)

advertentie
advertentie
Afbeelding
Bakken en smullen op Burendag in de buurt- en dorpshuizen 14 uur geleden
Afbeelding
Stormschade aan de Paddestoelenlaan 16 uur geleden
Afbeelding
Plaza Cultura geopend door wethouder Dylan Lochtenberg 18 uur geleden
Afbeelding
Grebbeconcours voor paarden en pony’s op de Grebbeberg 19 uur geleden
Afbeelding
Burgemeester Kats met Foodvalley naar Brussel 20 uur geleden
Afbeelding
Aanrijding tussen politieauto en personenauto Veenendaal 23 uur geleden
Afbeelding
Graciun verkoopt Straatnieuws in Veenendaal: ‘In Nederland ligt mijn toekomst’ gisteren