Afbeelding
Yogastudio Veenendaal

Grootste yoga studio in de regio geopend in Veenendaal

31 augustus 2022 om 16:51 Zakelijk

VEENENDAAL Yoga Studio Veenendaal opent zaterdag 3 september de deuren van haar nieuwe yoga ruimte in het gebouw De Geldersche Waag aan de Prins Bernhardlaan 30 in Veenendaal. 

Met slechts twee lessen per week startte Marieke Zaanen drie jaar geleden de yoga studio op ‘zolder’ van het pand. ,,Het waren bewogen jaren, waarbij de studio regelmatig dicht moest als gevolg van de maatregelen”, vertelt ze. ,,Terwijl de behoefte aan yogalessen door de toenemende stress, werkdruk en overvolle agenda’s juist toenam. De lessen werden steeds voller en er ontstonden wachtlijsten.”

,,Dit betekende dat er voor mensen die de verschillende voordelen van yoga wilden ervaren -ontspannen, soepeler worden of jezelf fysiek uitdagen- niet altijd ruimte was”, vervolgt Marieke. Na de verhuizing en een enorme verbouwing is dit verleden tijd en is haar wens en die van de leden in vervulling gegaan. 

Om dit te vieren kan iedereen in de maand september twee gratis proeflessen naar keuze volgen, en ontvang je bij het afsluiten van een lidmaatschap de eerste maand gratis. Wil je weten of yoga ook bij jou past of wil je direct een gratis proefles plannen? Neem contact op met Marieke: marieke@yogastudioveenendaal.nl / 06 41427635, of kijk op www.yogastudioveenendaal.nl.

Dit artikel wordt u aangeboden door Yoga Studio Veenendaal. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Rijnpost.nl? Neem dan contact op met Marieke van Egdom (06-83627260, m.v.egdom@bdu.nl) of Christoph Willemsen (06-20211008, c.willemsen@bdu.nl)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie