,,De slaapadviseurs van Morgana staan klaar om je persoonlijk te kunnen helpen en adviseren welk bed het beste bij jou past."
,,De slaapadviseurs van Morgana staan klaar om je persoonlijk te kunnen helpen en adviseren welk bed het beste bij jou past." Morgana Veenendaal

Al 35 jaar de meest persoonlijke slaapoplossingen bij Morgana Veenendaal

Zakelijk

VEENENDAAL Morgana is opgericht in 1986 door vijf verschillende familiebedrijven met gezamenlijk honderden jaren ervaring in de beddenbranche. Zij wilden niet zomaar bedden verkopen, maar bijdragen aan een goede & gezonde nachtrust. Persoonlijke aandacht en goed advies speelden daarbij een belangrijke rol. 

De Eigenaar van Morgana Veenendaal is Peter Verrij en is de vijfde generatie woon/textiel ondernemer binnen de familie. ,,Met een goede en gezonde nachtrust kun je optimaal herstellen en uitrusten, waardoor je fitter en uitgeruster wakker wordt. Je hebt minder fysieke klachten, meer mentale helderheid en meer positiviteit”, zegt Verrij.

UNIEKE SLAAPTEST ,,Morgana heeft een unieke slaaptest, met een innovatief testbed, waarmee in kaart wordt gebracht welke ondersteuning je lichaam nodig heeft om je wervelkolom in een neutrale positie te krijgen”, legt Verrij uit. Deze ondersteuning, je SLAAP-DNA®, is afhankelijk van je lichaamsbouw, lichaamsgewicht en favoriete slaaphouding en is dus per persoon verschillend. 

,,Tijdens de acht minuten durende slaaptest laat het testbed je ook ervaren hoe de voor jou perfecte ondersteuning aanvoelt. Zo ervaar je direct het verschil tussen een standaard bedbodem en een bedbodem die is aangepast aan jouw lichaam. Dit door vertalen van het SLAAP-DNA® kan zowel met de lattenbodems als boxspringbodems van Morgana. Daarnaast geeft de testuitslag ook advies over de stevigheid van het matras en de hoogte van het hoofdkussen.”

PERSOONLIJK ADVIES Naast de juiste ondersteuning zijn ook jouw wensen en een passende investering van belang, om tot jouw best persoonlijke slaapoplossing te komen. ,,De enthousiaste en deskundige slaapadviseurs van Morgana nemen dan ook de tijd om je persoonlijk te kunnen helpen en adviseren welk bed het beste bij jou past.”

,,Om de slaapkamer helemaal compleet te maken adviseren we je ook met de aankleding, dit doen we vanuit onze Vandyck Experience Store waar de gehele collectie van Vandyck maar ook Essenza en Kayori is te zien en te voelen.”

KASTENSTUDIO Ook voor een kast kan je bij Morgana terecht, in de ruime showroom kan je kiezen uit vele draai- en schuifdeurkasten in diverse kwaliteiten van de merken, Nolte, en Loddenkemper en een prachtige Italiaans design collectie van San Giacomo. Ook is er een ruime keuze in nachtkastjes en commodes.

Ben je benieuwd naar jouw best persoonlijke slaapoplossing en wil je er zeker van zijn dat een slaapadviseur voor je klaarstaat? Een afspraak maken is mogelijk op www.morgana-veenendaal.nl 

Dit artikel wordt u aangeboden door Morgana Veenendaal. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Rijnpost.nl? Neem dan contact op met Marieke van Egdom (06-83627260, m.v.egdom@bdu.nl) of Christoph Willemsen (06-20211008, c.willemsen@bdu.nl).

advertentie
advertentie
Afbeelding
Franse culinaire historie in Filmhuis Veenendaal: Délicieux 8 uur geleden
Afbeelding
Keuring van dikbillen in Achterberg gaat niet door 15 uur geleden
Afbeelding
Voor eind van het jaar wordt lot kerk duidelijk 15 uur geleden
Afbeelding
Toerisme-sector Heuvelrug ruimt zwerfafval Vuelta-parcours bij Rhenen op 11 aug, 15:28
Afbeelding
Bijzondere recordpoging: 700.000 dominostenen moeten gaan omvallen in Veense sporthal 11 aug, 10:32
Afbeelding
Classic Races op De Faktorij: ronkende motoren op Veens stratencircuit 11 aug, 07:30
Afbeelding
Rare rust Column 10 aug, 15:44