Afbeelding
Praktijk Jei

Praktijk Jei verhuist van Rhenen naar Veenendaal

Zakelijk

VEENENDAAL Praktijk Jei is verhuisd van Rhenen naar Veenendaal. Psychodynamisch therapeut Claudia Vinkenborg opent op 3 september haar nieuwe praktijkruimte aan de Prins Bernhardlaan 30 in Veenendaal.

,,Als je mijn nieuwe praktijk binnenstapt snap je direct waarom ik zo ontzettend enthousiast ben. Het is ruim, licht én gezellig; een huiselijke sfeer wat ik belangrijk vind om de mensen een prettig en veilig gevoel te geven. Er is privacy en rust, wat voor mij hoog in het vaandel staat”, vertelt Claudia. ,,Na zes jaar wordt mijn fijne praktijk in Rhenen verruild voor een nieuwe praktijk in Veenendaal. Een ruimte waar ik naast individuele sessies ook trainingen en workshops ga geven.”

THERAPIE EN COACHING ,,Ik begeleid volwassenen, jongeren en kinderen met mentale, emotionele en/of fysieke klachten. Denk daarbij aan tinnitus, burn-out & stress, traumaverwerking, rouwverwerking, relatieproblematiek, examenvrees en faalangst, lichamelijke klachten, controle kwijt of negatief zelfbeeld.” Claudia Vinkenborg is gespecialiseerd in EMDR, familieopstellingen, innerlijk kindwerk, NLP, cognitieve therapie, hypnotherapie, regressietherapie en systemisch werken.

OPENING Claudia is blij met de verhuizing. ,,Uiteraard ga ik dit vieren! Zaterdag 3 september om 15.00 uur open ik mijn prachtige praktijk. Inloop is vanaf 14.45 uur. Een ieder is van harte welkom aan de Pr. Bernhardlaan 30 te Veenendaal.”

Kijk voor meer informatie op www.praktijkjei.nl

Dit artikel wordt u aangeboden door Praktijk Jei. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Rijnpost.nl? Neem dan contact op met Marieke van Egdom (06-83627260, m.v.egdom@bdu.nl) of Christoph Willemsen (06-20211008, c.willemsen@bdu.nl).

advertentie
advertentie
Afbeelding
Bakken en smullen op Burendag in de buurt- en dorpshuizen 13 uur geleden
Afbeelding
Stormschade aan de Paddestoelenlaan 15 uur geleden
Afbeelding
Plaza Cultura geopend door wethouder Dylan Lochtenberg 16 uur geleden
Afbeelding
Grebbeconcours voor paarden en pony’s op de Grebbeberg 18 uur geleden
Afbeelding
Burgemeester Kats met Foodvalley naar Brussel 18 uur geleden
Afbeelding
Aanrijding tussen politieauto en personenauto Veenendaal 22 uur geleden
Afbeelding
Graciun verkoopt Straatnieuws in Veenendaal: ‘In Nederland ligt mijn toekomst’ 23 uur geleden