Afbeelding
Politie.nl

Politie Veenendaal zoekt Thomas voor ‘doneren lunch’

25 augustus 2022 om 09:32 Verkeer en vervoer

VEENENDAAL Het politieteam van Veenendaal is op zoek naar Thomas. Hij is ongeveer 16 jaar oud en ‘doneerde’ vanmorgen zijn lunchbox.

De politie schrijft op sociale media: ,,Beste Thomas, vanmorgen rond 6.00 uur zagen we jou en je mooie schakelbrommer rijden op de Groeneveldselaan in Veenendaal. Wat een mooi ding! We wilden je hier een compliment voor geven en je tegelijk wijzen op het feit dat je was vergeten je verlichting aan te zetten. Jij had daar niet zo’n zin in, en je besloot er vandoor te gaan. Tijdens je rit doneerde je je lunchbox inclusief lunch aan ons. Er zitten lekkere bammetjes in hoor, maar voor vandaag zijn wij al voorzien."

Thomas is ongeveer 16 jaar oud, heeft een blanke huidskleur en droeg een groen en zwarte trui, een grijze korte broek en zwart werkschoenen. Hij had een witte helm op en reed op een donkerkleurige schakelbrommer. ,,We hopen je lunchbox weer met je te kunnen herenigen en je tegelijk te bedanken voor je gulle donatie. Herken jij jezelf in het signalement? Of zijn er misschien lezers van dit bericht die de lunchbox met naam herkennen? Laat het vooral even weten. Dan bewaren we de lunch goed."

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie