De afdeling Beheer Openbare Ruimte van ACV is op zoek naar kandidaten voor uiteenlopende functies.
De afdeling Beheer Openbare Ruimte van ACV is op zoek naar kandidaten voor uiteenlopende functies. ACV
BaanDichtbij.nl

ACV zoekt extra handen voor beheer openbare ruimte

24 maart 2022 om 14:35 Economie

VEENENDAAL/REGIO De afdeling Beheer Openbare Ruimte van ACV is op zoek naar kandidaten voor uiteenlopende functies. Wie weet zit er wat voor jou bij? Kijk dan snel.

ACV heeft een breed takenpakket op het gebied van afvalinzameling en beheer openbare ruimte. De werkzaamheden bestaan uit groenonderhoud, zwerfafvalbestrijding en het legen van prullenbakken, maaien, machinaal vegen van straten, bestrijden van onkruid en plaagdieren en riool- en kolkenreiniging. Het werkgebied ligt binnen de grenzen van de gemeenten Ede, Renkum, Renswoude, Wageningen en Veenendaal.

Voor de meeste functies geldt dat we het hele jaar rond werk voor je hebben en niet alleen in bepaalde periodes. Parttime werken is bij ons ook mogelijk. Daarbij werken we in de regio, reistijd wordt hiermee beperkt. We vinden het belangrijk om onze medewerkers te ontwikkelen en bieden dan ook diverse trainingen en opleidingen aan waaronder MBO Groene leefomgeving en MBO AMBOR. Verder hebben wij een breed pakket aan aanvullende arbeidsvoorwaarden.

VACATURES

Medewerker groenvoorziening. Werken in het groen betekent dat je veel met je handen werkt en veel buiten bent. Samen met je collega’s werk je onder leiding van een voorman in de openbare ruimte en zorg je ervoor dat de woonwijken, parken en plantsoenen netjes zijn.

Als (meewerkend) voorman groenvoorziening (1e medewerker) begeleid je een ploeg met medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door het goede voorbeeld te geven en je kennis aan hen over te brengen, zorg je ervoor dat ze zich ontwikkelen en uitgroeien tot vakmensen. Naast het geven van sturing en begeleiding werk je zelf ook mee in het onderhouden en netjes houden van de woonwijken, parken en plantsoenen.

Als (borstel)veegmachinist ga je met je veegmachine de wijken in. Je kunt kaart- en beeldbestekken lezen, krappe bochten draaien en met een derde borstel tegelijk straten, trottoirs en goten schoonvegen. Als WAVE-machinist kun je ook worden ingezet op onze WAVE machine om niet-chemische onkruidbestrijding uit te voeren.

Als maaimachinist bestuur je een wendbare maaimachine en maai je de gazons en het recreatief gras in de openbare ruimte. Je werkt zelfstandig, maar binnen een hechte ploeg van collega maaiers. Je stemt het werk af met de werkleider en collega’s, maar tijdens het maaiwerk werk je alleen. Je houdt van machinaal werk en vind het een uitdaging om met de wendbare machine vlot te kunnen werken en om het werk af te krijgen.

Medewerker rioolcombinatie/kolkenzuiger. Samen met een collega rijd je met een grote vrachtwagen en maak je de putten en kolken in de straat schoon.

INLOOPAVONDEN EN SOLLICITEREN Interesse? Hoe kan je solliciteren? Stuur een WhatsApp naar 0318-648160 of stuur een e-mail naar solliciteren@acv-groep.nl Kom in week 14 op maandag, dinsdag en woensdag langs tijdens de inloopavonden (tussen 16.00 en 19.30 uur) op onze locatie aan de Marconistraat 13 in Ede. Kijk voor de uitgebreidere vacatureteksten op de website: www.werkenbijacv.nl

De afdeling Beheer Openbare Ruimte van ACV is op zoek naar kandidaten voor uiteenlopende functies.
De afdeling Beheer Openbare Ruimte van ACV is op zoek naar kandidaten voor uiteenlopende functies.
De afdeling Beheer Openbare Ruimte van ACV is op zoek naar kandidaten voor uiteenlopende functies.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie