Afbeelding
Bibliotheek Veenendaal

Boekenweek in Bibliotheek Veenendaal: een lezing van Els Florijn, schrijfworkshop en boekverkoop

4 april 2022 om 06:43 Activiteiten

VEENENDAAL De 87ste Boekenweek, die plaatsvindt van zaterdag 9 tot en met maandag 18 april, is een ode aan de eerste liefde. In deze periode organiseert Bibliotheek Veenendaal in De Cultuurfabriek een schrijfworkshop, komt schrijfster Els Florijn op bezoek, en kunnen bezoekers hun thuisbibliotheek komen aanvullen bij de boekverkoop.

In de bibliotheek kunnen geïnteresseerden op zaterdag 16 april luisteren naar schrijfster Els Florijn over haar boek ‘De engelen van Elisabeth’. In dit verhaal geeft Florijn een kijkje in de harde en ongenadige wereld binnen de muren van een gesticht, waar hoofdpersoon Elisabeth de Lange tegen wil en dank leert te overleven. Een eerbetoon aan onderdrukte vrouwen. Deze lezing vindt plaats van 14.00 tot en met 15.30 uur. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen en boeken te laten signeren. Een kaartje kost 10 euro en is te koop via de website of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.

WORKSHOP Aan wie denk jij bij ‘de eerste liefde’? Is het degene die je als eerste kuste? Of was het de buurjongen met wie je hand in hand naar de kleuterschool liep? Of denk je aan een stad? Tijdens de workshop van Conny Plomp op woensdagmiddag 20 april kan teruggekeerd worden naar die eerste liefde. Kennis van of ervaring met schrijven zijn niet vereist. Een kaartje kost 5 euro en is te koop via de website of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.

BOEKVERKOOP Wie zijn slag wil slaan om de thuisbibliotheek aan te vullen met afgeschreven boeken, kan tijdens de Boekenweer ook terecht in de bibliotheek. Het boekenverkoop-kraampje is vlakbij de ingang op de begane grond te vinden. Boeken en cd’s kosten 50 eurocent per stuk.

Meer informatie en kaartverkoop is te vinden op de website van Bibliotheek Veenendaal.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie