Verschillende lokale singer-songwriters komen langs tijdens de maandelijkse Vlow0318 Lazy Sunday Sessions
Verschillende lokale singer-songwriters komen langs tijdens de maandelijkse Vlow0318 Lazy Sunday Sessions De Cultuurfabriek

Tuften en ‘Lazy Sunday Sessions’ bij De Cultuurfabriek

15 februari 2022 om 07:06 Activiteiten

VEENENDAAL In De Cultuurfabriek in Veenendaal bruist het van de activiteiten; van knutselen voor kinderen tot creatieve workshops en muziekoptredens voor volwassenen. Elke zondagmiddag kan iedereen vanaf circa 14.00 tot en met 16.00 uur langskomen in de centrale hal voor activiteiten voor jong en oud.

Voor zondag 20 februari staat een workshop tuften op het programma. Tuften is een eenvoudige techniek die vaak gebruikt wordt om hoogpolige tapijten te vervaardigen. Maar tuften is ook geschikt om met tijd en aandacht unieke kunstwerken te maken. Door met je handen bezig te zijn, krijg je rust in je hoofd, inzicht in jezelf en wordt de stresscyclus doorbroken. Al werkend aan je zelfportret, ga je op een praktische manier aan de slag met een aantal mooie ideeën en wijsheden uit Japan. Tickets kosten 5 euro in verband met de materiaalkosten.

Wie toe is aan een heerlijk luie, muzikale zondag kan op 27 februari terecht in De Cultuurfabriek. Dan strijkt de maandelijkse Vlow0318 Lazy Sunday Sessions er neer. Verschillende lokale singer-songwriters komen spelen. Een gratis plekje kans worden gereserveerd via de website van de bibliotheek of bij de servicebalie van De Cultuurfabriek. 

Meer informatie en overige zondagactiviteiten zijn te vinden op www.bibliotheekveenendaal.nl/defabriekopzondag.


Tuften is ook geschikt om met tijd en aandacht unieke kunstwerken te maken.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie