Afbeelding
Brandhof Dier en Ruiter
De specialist

Hoera! Een puppy in huis!

· leestijd 1 minuut Zakelijk

VEENENDAAL Een puppy in je gezin verwelkomen is hartstikke leuk en gezellig, maar ook een hele verandering. Zowel voor jou, als voor je puppy. Een puppy kost veel tijd en aandacht en moet veel leren. Met onderstaande tips helpen we je bij een perfecte voorbereiding op de komst van je pup.

Voeding
Puppybrokken zijn speciaal afgestemd op het groeischema van verschillende rasgrootten. Voor een evenwichtige groei zijn het eiwit- en vetgehalte in deze voeding aangepast aan de behoefte van je pup. Voor sommige rashonden is ook speciale puppyvoeding verkrijgbaar. Puppyvoeding bestaat uit een kleinere brok zodat je pup extra makkelijk kan eten. Bij Brandhof Dier & Ruiter hebben we een ruim assortiment puppyvoeding. Op zoek naar de juiste voeding voor jouw pup? Onze medewerkers helpen je graag bij het vinden van de ideale voeding.

Benodigdheden
Je zult veel nieuwe spulletjes nodig hebben voor je puppy. Hiervoor ben je in onze winkel ook aan het perfecte adres. Denk naast voeding aan een hondenmand of -kussen, een bench, speeltjes, kauwsnacks, beloningskoekjes, een halsband, hondentuig en lijn, voer- en drinkbakken, kammen en borstels, een tandenborstel en misschien een fietskar. We begrijpen dat je hier soms best wat hulp bij kunt gebruiken. Want welke maat bench is ideaal? Kies je voor een halsband of hondentuig? En hoe kun je een pup laten wennen aan een fietskar? Wij helpen je hier graag bij.

Training
Het opvoeden van een puppy vergt veel tijd en geduld, maar is ook heel erg leuk. De meeste pups leren snel en trainen graag met hun baasje.

Zindelijkheidstraining: Zorg ervoor dat je je pup ongeveer elke 2 uur kort uitlaat. Ook na het eten, spelen en slapen zet je je puppy buiten zodat het zijn behoefte kan doen. Beloon de pup rustig als het gelukt is en straf nooit als er binnen toch een ongelukje gebeurt. In het algemeen wordt een puppy op deze manier snel zindelijk. Raadpleeg je puppytrainer bij eventuele problemen.

Puppytraining: Een goede puppytraining zal je helpen bij het opvoeden van je puppy. Daarnaast is het ook bijzonder leuk om te doen! Op het terrein van Brandhof Dier & Ruiter vind je Pets Academy hondenschool, waar je perfect terecht kunt voor leerzame trainingen.

Medische verzorging
Voor medische verzorging, controle of vaccinaties ga je met je puppy naar de dierenarts. Het is handig om je vooraf alvast in te schrijven bij de dierenarts. In onze winkel vind je een moderne Pets Health dierenkliniek waar je terecht kunt met je puppy. Ook kun je altijd even bij de balie langslopen met eventuele vragen. Zorg dat je het telefoonnummer van je dierenarts altijd bij de hand hebt in geval van nood.

door Kees Bos

Dit artikel wordt u aangeboden door Brandhof Dier & Ruiter, Kooiweg 4a, 3927 EB Veenendaal-West/Renswoude, tel. 0318 - 50 20 05, klantenservice@brandhofdierenruiter.nl , www.brandhofdierenruiter.nl

advertentie
advertentie
Afbeelding
Bewoners met de schrik vrij na Veenendaalse slaapkamerbrand 1 minuut geleden
Afbeelding
Bakken en smullen op Burendag in de buurt- en dorpshuizen 14 uur geleden
Afbeelding
Stormschade aan de Paddestoelenlaan 16 uur geleden
Afbeelding
Plaza Cultura geopend door wethouder Dylan Lochtenberg 18 uur geleden
Afbeelding
Grebbeconcours voor paarden en pony’s op de Grebbeberg 19 uur geleden
Afbeelding
Burgemeester Kats met Foodvalley naar Brussel 20 uur geleden
Afbeelding
Aanrijding tussen politieauto en personenauto Veenendaal 23 uur geleden