Afbeelding
Brandhof Dier en Ruiter
De specialist

Op zoek naar de perfecte voeding voor jouw hond?

5 juli 2022 om 16:49 Zakelijk

VEENENDAAL Welke voeding is geschikt voor jouw hond? Er is zoveel keus! De perfecte voeding voor de ene hond, kan voor een andere hond minder geschikt zijn. Voeding is echt maatwerk. 

Bij Brandhof Dier & Ruiter vind je een zeer uitgebreid assortiment hondenvoer, van hondenbrokken tot vers vlees (diepvries). Hondenvoeding is afgestemd op de levensfase en (ras)grootte van jouw hond. 

Bekende merken vs. eigen merk hondenvoer
Ben je op zoek naar een voeding van Royal Canin, Eukanuba, Farm Food, Prins, Renske of een ander bekend merk hondenvoeding, dan ben je bij Brandhof Dier & Ruiter aan het juiste adres. In de winkel hebben we ook een eigen merk hondenvoeding; Premium Care. Hiermee onderscheiden we ons van andere merken. Je geeft je hond écht een goede kwalitatieve voeding, terwijl je niet de hoofdprijs betaalt. Premium Care is een glutenvrije, complete droogvoeding die volledig is afgestemd op de levensfase en (ras)grootte van je hond.

Er zijn ook voedingen die de gezondheid van je hond ondersteunen. Denk hierbij aan hondenvoer voor honden met gevoelige nieren, urinewegen of huid- en vachtproblemen. Maar ook voor honden met overgewicht en voor de gesteriliseerde/gecastreerde hond is speciale voeding verkrijgbaar.

Gluten en granen
Vaak is in hondenvoeding graan verwerkt. Voor veel honden zijn granen een prima koolhydraatbron. Ze geven je hond energie én zorgen ervoor dat de brokken lekker krokant worden. Sommige honden zijn echter overgevoelig voor granen en/of gluten. Symptomen variëren van huidproblemen, zoals jeuk of haaruitval, tot darmproblemen of braken.

Honden met een overgevoeligheid hebben vaak baat bij een gluten- of graanvrije voeding. Ook honden zonder deze problemen eten graag een gluten- of graanvrije voeding. Door het hoge vlees- of visgehalte worden de brokken namelijk extra smakelijk.

Vers vlees
Vers vlees (diepvries) wordt vandaag de dag ook veel gevoerd. Het bestaat uit rauw vlees, soms aangevuld met groente, granen en oliën. Het rauwe vlees zorgt voor een gezonde darmflora. Dit effect kan al bereikt worden door regelmatig vers vlees aan te bieden.

Wanneer je voor een complete voeding kiest kan vers vlees ook als hoofdmaaltijd gegeven worden. Bekende merken vers vlees voeding zijn onder meer Farm Food, Renske, Energique, Prins en Kivo.

Voedingsadvies op maat
Vind je het lastig om te bepalen welke voeding bij je hond past? Bij Brandhof Dier & Ruiter geven we je graag een voedingsadvies op maat. We kijken specifiek naar jouw hond en samen met jou zoeken we naar dé perfecte voeding.

door Kees Bos

Dit artikel wordt u aangeboden door Brandhof Dier & Ruiter, Kooiweg 4a, 3927 EB Veenendaal-West/Renswoude, tel. 0318 - 50 20 05, klantenservice@brandhofdierenruiter.nl , www.brandhofdierenruiter.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie