,,De fietsen van tegenwoordig verdienen het om in de watten te worden gelegd”, aldus eigenaar Mark van Middelkoop van VM Fietsplezier.
,,De fietsen van tegenwoordig verdienen het om in de watten te worden gelegd”, aldus eigenaar Mark van Middelkoop van VM Fietsplezier. VM Fietsplezier

Nieuwe fietsspecialist in Veenendaal: ‘VM Fietsplezier voor het hele gezin’

27 maart 2024 om 13:39 Zakelijk

VEENENDAAL Een gloednieuwe fietswinkel opent op 3 april aanstaande zijn deuren aan de Prins Bernhardlaan 110 in Veenendaal: VM Fietsplezier. Het pand heeft een heuse metamorfose ondergaan en met de presentatie van een prachtige collectie fietsen is het een genot voor de fietsliefhebber. 

door Marloes Kleijer

Eigenaar van VM Fietsplezier is Mark van Middelkoop, een enthousiaste ondernemer die veel kansen ziet in de fietsbranche. Veel mensen zullen hem echter kennen uit de autobranche. Mark was hiervoor namelijk lange tijd eigenaar van een autobedrijf in Veenendaal. ,,Ik ben in totaal ruim twintig jaar in de autobranche actief geweest”, vertelt hij. 

PROFESSIONALISERING

Waar deuren dichtgaan, gaan altijd nieuwe deuren open, in Marks geval die van de fietsbranche. Hij zegt: ,,Hierin gaat de aankomende jaren echt een professionaliseringsslag plaatsvinden. De aftersales gaat erg belangrijk worden en wie had er een paar jaar geleden gedacht dat er nu leasefietsen zouden zijn? Ik wil hier graag op mijn eigen servicegerichte manier aan bijdragen. Op een transparante wijze topkwaliteit leveren. Zelf ben ik bovendien al jaren gek op fietsen. Ik zit graag op de racefiets of mountainbike. Het kriebelde al langere tijd om hier meer mee te doen.”

RUIM AANBOD

Dit alles heeft geresulteerd in VM Fietsplezier. De naam zegt genoeg; Mark heeft als doel om iedereen plezier te laten beleven aan fietsen. VM Fietsplezier is gecertificeerd Bosch eBike-dealer en daarnaast dealer van de elektrische fietsmerken Kalkhoff, Huyser en het Franse Moustache Bikes. ,,Maar”, vult Mark aan, ,,men is hier ook aan het juiste adres voor een ‘gewone’ fiets. Voor scholieren hebben wij bijvoorbeeld fietsen van BSP en ook op het gebied van kinderfietsen is er een mooi aanbod. Daarnaast zijn er bakfietsen van Carqon, speed pedelecs van Klever én - ook uniek in Veenendaal - aangepaste fietsen van Van Raam. Denk aan driewielers, tandems of handbikes.”

TRANSPARANTIE

Bij VM Fietsplezier wordt tot slot veel waarde gehecht aan transparantie. ,,De klant moet kunnen zien waar je mee bezig bent”, vindt hij. ,,Daarom is er een open werkplaats, waar we onderhoud en reparatie van alle fietsmerken verzorgen. Service is te vaak een ondergeschoven kindje, maar de fietsen van tegenwoordig verdienen het om in de watten te worden gelegd. Ook is er in de winkel een gezellige koffiehoek en meer dan genoeg ruimte om even met de klant te kunnen gaan zitten. Wij bieden bovendien gratis haal- en brengservice in heel Veenendaal!” De ondernemer kan niet wachten tot de winkel zijn deuren écht opent. ,,Ik heb er superveel zin in. Iedereen is van harte welkom.”

Dit artikel wordt u aangeboden door VM Fietsplezier. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Rijnpost.nl? Neem dan contact op met Marieke van Egdom (06-83627260, m.v.egdom@bdu.nl), Jordy Maassen (06-22445620, j.maassen@bdu.nl) of Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl).

Marloes Kleijer
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie