Afbeelding
Foto door Pavel Danilyuk via Pexels

De 5 meest romantische vakantie locaties van Nederland

· leestijd 1 minuut Partnercontent

Lekker romantisch een paar dagen eropuit met je partner, dat willen we toch allemaal weleens? En dat kan gewoon in eigen land! Kies jij voor een villa Nederland huren om je partner te verrassen? Of begint de voorpret bij jullie al als je samen een romantische vakantie locatie uitkiest? Hoe je het ook wilt aanpakken, wij helpen je graag op weg met een aantal tips.

Strandwandeling in Zeeland

Houden jullie ervan om samen over het zand te struinen, lekker wat te eten en drinken in een gezellige strandtent en de dag af te sluiten door hand in had te staren naar de zon die langzaam in de zee zakt? Dan raden we je zeker aan samen om een vakantiehuis in Zeeland te huren. Wat dacht je van een huis aan het water?

Genieten van natuur in Groningen

Natuurliefhebbers kunnen zich uitstekend vermaken tijdens een romantische vakantie in Groningen. De provincie telt een aantal prachtige natuurgebieden om samen van te genieten. Al wandelend op de fiets bijvoorbeeld. Wil je tijdens je vakantie toch ook een dagje de stad in om te winkelen of terras-hoppen? Dat is natuurlijk ook mogelijk!

Kasteelbezoek in Utrecht

Kastelen zijn de meest romantische plekken die je maar kunt bedenken. Je waant je er in een sprookjeswereld van prinsessen en ridders. Wil je samen een bezoek brengen aan een romantisch kasteel in Nederland? Dan moet je beslist eens naar Kasteel De Haar in Utrecht. De locatie is niet voor niets een van de meest populaire plekken om te trouwen.

Romantisch uit eten in Breda

Wil je je partners eens verassen met een ultiem romantisch etentje? In Breda kun je heerlijk culinair genieten van een diner op sterniveau bij Restaurant Wolfslaar. Niet alleen het eten is er heerlijk - de plek, het mooie pand en de sjieke sfeer maken het helemaal af. En ’s avonds kom je weer terug in jullie vakantiehuis, luxe villa of wellnesshuisje om met z’n tweetjes verder te genieten.

Knus Zutphen

Misschien had je deze plaats niet verwacht in dit lijstje, maar Zutphen is wat ons betreft een van de meest romantische steden van Nederland. Vooral om het zo lekker knus is. Tijdens een wandeling door het historische stadscentrum of een tochtje in de omgeving met een fluisterboot, krijg je meteen de neiging om lekker tegen elkaar aan te kruipen. Als dat geen romantiek is, dan weten wij het ook niet meer.

advertentie
advertentie
Afbeelding
SKR: ‘Al 30 jaar ontdekken wij de wereld door de ogen van een kind’ 3 uur geleden
Afbeelding
Rhenens echtpaar Oechies-Ter Hoeve viert briljanten huwelijk 4 uur geleden
Afbeelding
Meerdere vacatures bij Welisa: ‘Wij zoeken mensen die gretig zijn en graag willen’ Baandichtbij 6 uur geleden
Afbeelding
Candia-man ‘Bud’ helpt nog waar hij kan 7 uur geleden
Afbeelding
Kampen Boys Choir geeft gratis concert in de Westerkerk 8 uur geleden
Afbeelding
Kunst van Rhenense kinderen te zien in Huis van de Gemeente 20 uur geleden
Afbeelding
Rhenens echtpaar 60 jaar getrouwd 22 uur geleden