Dolle vreugde bij de in grote getale aanwezige toeschouwers van ZVC Veenendaal, toen in de laatste minuut van de 2e helft toch nog de dik verdiende gelijkmaker (2-2) viel. YouTube Jaap voetbal

ZVC Veenendaal pakt dik verdiend punt tegen het sluwe (sterke) Bristol Team.

24 september 2022 om 06:07 Overig Deel je nieuws

Goedendag beste mensen ZVC Veenendaal 1 speelde vrijdag 23-09-2022 in de Eerste divisie - B de 2e competitiewedstrijd thuis tegen Bristolteam Logischtiek B.V. 1.

Voor het eerst werd er gespeeld in sporthal Veenendaal-West. Voor het publiek is het iets gemakkelijker bij de sporthal te komen. Voor de tegenstanders, als ze eventueel met de trein reizen ook. De sfeer zat er vanaf het begin met de muziek en lichtshow al goed in.

Eerste Helft ZVC Veenendaal het betere team, veel kansen, maar het vizier stond niet scherp en/of eindpass was net niet goed genoeg.

Gelukkig voor ZVC was dat bij het Bristol team ook het geval.

Eigenlijk haf het in de eerste helft qua kansenverhouding al 6-2 moeten staan.

Ruststand 0-0.

Tweede helft, ZVC Veenendaal bleef doorgaan met kansen missen, en dan is daar de voetbalwet dat de tegenstander dan wel weet te scoren.

Dat gebeurde dan ook, en in de 23e minuut scoorde Rachid Achabar de 0-1, qua aantal kansen onverdiend op dat moment.

Het werd zelfs nog erger voor ZVC Veenendaal toen Yazid Srhir er in de 34e minuut van de tweede helft 0-2 van maakte.

Het leek gepeeld.

Maar een meesterzet van de trainer Hicham die de keeper eruit haalde voor de extra veldspeler Mourad Marbouh leverde in de 36e minuut de verdiende 1-2 op door Mohammed El Azzouzi.

ZVC Veenendaal was los en drukte door, en in de 40e minuut maakte Aslam Benbouker zelfs de dik verdiende 2-2.

ZVC Veenendaal maakte in die laatste minuut ook bijna de winnende goal omdat ze met de extra veldspeler bleven spelen.

Dat was gedurfd maar leverde een pracht schouwspel op voor het in grote getale aanwezige publiek.

Het was zeker mede ook aan het publiek te danken dat ZVC Veenendaal zo knap terugkwam.

Eindstand 2-2, gezien over de gehele wedstrijd verdiend.

4 punten uit de eerste twee competitiewedstrijden is prima!