VV DOVO JO17-1 uitstekend begonnen na zomerstop.
VV DOVO JO17-1 uitstekend begonnen na zomerstop. YouTube Jaap voetbal

Knappe oefenzege VV DOVO JO17-1 in de uitwedstrijd tegen VV Bennekom JO17-1.

21 augustus 2022 om 08:08 Overig Deel je nieuws

Voor aanvang Voetbalvereniging Bennekom JO17-1 - Voetbalvereniging DOVO JO17-1 zie https://youtu.be/YlcXxKnHxdE

Het is in zo’n eerste oefenwedstrijd altijd even kijken hoe men uit de vakantieperiode gekomen is.

Klikt het met de nieuwe spelers?

De eerste helft konden we al gelijk goed meekomen met VV Bennekom, waar we in het verleden nog wel eens overlopen werden.

De eerste helft speelden we gecontroleerd voetbal, best wel knap na pas 2 weken training met veel nieuwe spelers.

Met pressing waren we ook goed op dreef, en we veroverden best vaak weer de bal waar nodig.

In de 27e minuut van de eerste helft werd dat ook beloond door een mooie actie over de linkerkant en een fraai doelpunt van Yannick 0-1.

Dat was even wennen een voorsprong in Bennekom.

We speelden zeker niet slecht, maar in de 43e minuut stond er jammer genoeg een speler van VV Bennekom helemaal vrij.

Deze bedacht zich niet en scoorde fraai de 1-1.

Dat was jammer omdat het dus vlak voor de rust was.

DOVO ging in de tweede helft gewoon door met goed voetbal spelen, maar het was toch VV Bennekom die in de 20e minuut van de tweede helft op voorsprong kwam door een penalty.

Het was jammer dat de scheidsrechter dit zo waarnam omdat prima de bal gespeeld werd door DOVO.

Maar goed accepteren en doorgaan waarmee we bijna de gehele wedstrijd mee bezig waren, degelijk voetbal spelen.

Het zat de scheidsrechter waarschijnlijk ook niet helemaal lekker, en in de 24e minuut mocht DOVO een gemakkelijk gegeven penalty nemen.

Die werd door Robert knap verzilverd, en we stonden weer gelijk 2-2.

Mentaal lijkt dit team sterker dan verleden seizoen, en we gingen zelfs voor de winst.

In de 43e minuut van de tweede helft kwam de verdiende beloning voor het goede spel, en maakte Esra fraai de 2-3.Knap resultaat boys!

Het lijkt er dus op dat we in de breedte sterker geworden zijn.

Dat is goed, zo is er meer concurrentie voor de verschillende posities en kunnen we weer doorgroeien.

Verder lijkt het een team waar hard gewerkt wordt.