Nassim El Ablak scoorde liefst 3 van de 4 doelpunten voor ZVC Veenendaal.
Nassim El Ablak scoorde liefst 3 van de 4 doelpunten voor ZVC Veenendaal. YouTube Jaap voetbal

Volwassen overwinning ZVC Veenendaal - ZVV De Ruif

26 maart 2022 om 06:51 Sport Deel je nieuws

Gisteren vrijdagavond 25-03-2022 heb ik een schitterende zaalvoetbalwedstrijd gefilmd tussen ZVC Veenendaal 1 - ZVV De Ruif/ZoHip.nl 1.

ZVV De Ruif startte goed aan de wedstrijd, en opende heel brutaal, met lef het duel.
Met een venijnig volleyschot, in de 9e minuut van de eerste helft maakten ze de 0-1.
ZVC Veenendaal moest hiervan even bekomen, en had een fase waarin het probeerde van afstand te scoren.
Dit lukte niet, dus probeerde ZVC Veenendaal meer de combinatie te zoeken.
Dit lukte beter en er kwamen tot de rust nog 2 mooie doelpunten.
De ZVC doelpunten vielen in de 22e en 24e minuut van de eerste helft.
En er gingen dus schitterende combinaties aan vooraf.
Ruststand 2-1.

De tweede helft bouwde ZVC Veenendaal de voorsprong geleidelijk om in een 4-1 eindstand.
Dat deed men in de 3e en 14e minuut van de tweede helft.
Beide goals werden gescoord door Nassim El Ablak.
Vooral de 4-1 van Nassim, een hard diagonaal schot, was erg fraai.
Uiteindelijk kende de wedstrijd een einduitslag van 4-1.
Hierdoor blijft ZVC Veenendaal koploper, maar staat ZVV Vios ‘79 tweede met 2 punten achterstand, maar één wedstrijd minder gespeeld.