Na afloop van de wedstrijd ZVC - Kampong werd ZVC gehuldigd voor het behalen van het kampioenschap. Op deze foto staat ook het bestuur en Tjitze Meter van Hatchtech. Foto: YouTube Jaap voetbal

Bijzonder geslaagde avond voor ZVC!

21 maart 2019 om 12:27 Algemeen

Veenendaal - Youtube Jaap Voetbal filmde afgelopen vrijdag de wedstrijd tussen ZVC en Kampong. Voor aanvang van de wedstrijd zie https://youtu.be/joCr7g4SOXM

Kampong kwam de eerste helft goed uit de startblokken, en nam brutaal de leiding, 0-1.

ZVC kwam terug tot 1-1, maar Kampong maakte weer 1-2, en 1-3.

Daarna herpakte ZVC zich en werd de eerste helft afgesloten met een 6-3 voorsprong.

In de 21e minuut van de eerste helft was er een Big Viral Moment zie

Dit paste precies bij deze speciale avond.

De tweede helft was het eigenlijk een formaliteit, en liep ZVC gemakkelijk uit op de tegenstander.

De 11-4 was nog van bijzondere klasse, een technisch hoogstandje, en een prachtige goal van de aanvoerder Mohamed Issouai.

Deze goal gaat inmiddels ook Viraal, Teus Nieboer had dit moment ook perfect gefilmd

Uiteindelijk werd het een 12-5 eindstand.

Voor alle doelpunten uit de tweede helft zie https://youtu.be/eAhAIF31tJM. Daarna volgde nog de viering van het kampioenschap, met de huldiging, zie https://youtu.be/5D5yvGIfjxI