Afbeelding
Pieter Vane

Bijeenkomst Wijs met je Wijk

5 oktober 2021 om 12:55 Activiteiten

VEENENDAAL In een bovenzaal van de Cultuurfabriek was vrijdagmiddag 1 oktober een bijeenkomst van Wijs met je Wijk. Wijs met je Wijk is opgericht in 2013 in het Petenbos en houdt zich bezig met alle facetten van sociale beleving in en om de Veenendaalse wijken door het opzetten van allerlei activiteiten en het bieden van een luisterend oor onder de wijkbewoners. 

Voorzitter Piet Segers opende de middag en heette eenieder van harte welkom. Met een presentatie liet de voorzitter aan de zaal zien wat de plannen zijn voor het najaar 2021 en voor 2022. ,,Door de corona is het moeilijk geweest dingen voor elkaar te krijgen”, gaf de voorzitter aan en hij liet met diverse voorbeelden zien welke ontwikkelingen Wijs met je Wijk kan verwachten in een mogelijke wat veranderde opzet. 

Om de Veenendaal-kennis van de aanwezige leden in de zaal te toetsen werd er voor de pauze een Veenendaalquiz gehouden. Op het scherm werden bekende plekjes in Veenendaal getoond waarvan naam en locatie geraden diende te worden. Opvallend was een vrijwel onbekende foto van een monumentje onlangs onthuld waar kortgeleden nog de fontein stond aan de Duivenwal.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie