Het enthousiaste team van Veenendaal4Fair
Het enthousiaste team van Veenendaal4Fair Jan-Fotografie

Duurzaamheidsweken 2021; van ‘Wijs met afval’ tot pubquiz

26 september 2021 om 19:25 Natuur en milieu

VEENENDAAL Wat voor de één afval is, is voor de ander de grondstof voor een nieuw product. De Duurzaamheidsweken Veenendaal gaan 9 oktober van start en eindigen op 16 oktober. Bij de expositie Wijs met Afval, die van 12 tot en met 16 oktober van 10.00 uur tot 16.00 uur gratis te bezoeken is in ’t Trefpunt, zijn allemaal mooie, nuttige en creatieve producten te vinden. 

Wijs met Afval is één van de vele activiteiten die door diverse organisaties worden aangeboden, waaronder Veenendaal4Fair, tijdens de Duurzaamheidsweken 2021. Op maandag 11 oktober vanaf 17.00 uur kunnen jongeren vanaf 8 jaar samen met hun (o)ma of (o)pa leren duurzaam te koken. 

Voor de jeugd vanaf 6 jaar is er op woensdagmiddag 13 oktober om 15.00 uur het interactief theaterprogramma De Zooizoeker in het Ontmoetingshuis Veenendaal Oost met Suzanne Visscher en Gaby Jansen. Het Duurzaamheidscafé organiseert in de avond van 13 oktober een pubquiz in de Cultuurfabriek en ’s middags is de ruil- en weggeefbeurs van planten en stekjes in het Trefpunt. 

Op deze website staat het volledige programma van de Duurzaamheidsweken Veenendaal.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie