Afbeelding
De Cultuurfabriek

Veense schrijfster Ella Marjon presenteert nieuw boek in De Cultuurfabriek

13 mei 2022 om 18:30 Kunst & cultuur

VEENENDAAL De Veense schrijfster Ella Marjon presenteert in De Cultuurfabriek haar nieuwste boek ‘Haar kant van de weg’, een roman over twee heel verschillende vrouwen die elkaar op een heel bijzondere manier plotseling deel van elkaars leven uitmaken.

Ella Marjon vertelt tijdens de presentatie meer over de totstandkoming van het boek. Hierna is er gelegenheid om vragen te stellen en kun je boeken kopen en laten signeren. De boekpresentatie zal plaatsvinden op zaterdagmiddag 21 mei in De Cultuurfabriek en is gratis toegankelijk.

Fien Grasser runt een klein restaurant in Wijk bij Duurstede. Op weg naar een cateringklus rijdt ze tot haar grote schrik iemand aan. Lea heeft al vele klappen opgevangen, letterlijk en figuurlijk, wanneer ze door Fien geraakt wordt. De twee vrouwen gaan tegen wil en dank deel uitmaken van elkaars leven.

Haar kant van de weg is een indrukwekkende roman van Ella Marjon waarin zij de belangrijke vraag ‘waarom treft mij dit noodlot?’ centraal zet. Toch blijft het verhaal luchtig door de culinaire setting die je het water in de mond doet lopen.

Over Ella Marjon

Ella-Marjon Hol-Tamminga is zelfstandig ondernemer en schrijver. Ella Marjon erfde haar schrijverstalent vermoedelijk van haar moeder, die Bijbelse dagboeken schrijft. Ook is ze bekend van haar kookkanaal op Youtube: Ella Marjons Kitchen!

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie