Afbeelding
Uitgeverij Luitingh- Sijthoff

Schrijfster Karin Quint presenteert nieuw boek in De Cultuurfabriek

2 mei 2022 om 07:01 Activiteiten

VEENENDAAL Schrijfster Karin Quint, afkomstig uit Veenendaal, presenteert in De Cultuurfabriek haar nieuwste boek ‘De theekoepel’, het tweede deel van deserie Landgoed Rosaville. Tijdens de presentatie kunnen aanwezigen meer te weten komen over de sfeervolle feelgoodserie Landgoed Rosaville en de totstandkoming van het tweede deel. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen. Na de presentatie is er mogelijkheid het boek te komen en te laten signeren. De boekpresentatie is op zaterdag 7 mei en begint om 14.00 uur in de hal van De Cultuurfabriek. De boekpresentatie is gratis toegankelijk.

OVER DE THEEKOEPEL Landgoed Rosaville, 1903. Rosalie de Wit houdt een feest in de tuin van Rosaville. Na de dood van haar vader is ze vanuit Engeland naar Nederland vertrokken en heeft ze haar intrek genomen in de schitterende villa die haar vader ooit voor haar moeder liet bouwen. Ze huurt de gedreven en enthousiaste fotograaf Arris Nauta in om het vast te leggen. Meteen voelt Rosalie zich tot de fotograaf aangetrokken, maar ze houdt zich aan het advies van haar vader: val nooit voor een man met minder geld dan jijzelf. 

Ondertussen heeft zich in de omgeving van Landgoed Rosaville een nieuwe buurtgenoot gevestigd: de charmante fabrikant Jonathan van Bredevoort. Rosalie valt als een blok voor hem en hij lijkt de ideale huwelijkskandidaat. Maar is hij wel de man die ze denkt dat hij is?

KARIN QUINT Karin Quint is freelance journalist, fotograaf en reisgidsauteur. Ze schreef onder andere de reisgids Het Engeland van Jane Austen, in het Engels verschenen als Jane Austen’s England: A Travel Guide. In juni 2021 verscheen bij Luitingh-Sijthoff haar romandebuut. Het koetshuis is het eerste deel van de Landgoed Rosaville-serie, die zich afspeelt op een landgoed op de Utrechtste Heuvelrug. In mei 2022 verschijnt het tweede deel: De theekoepel.


Foto: Uitgeverij Luitingh- Sijthoff

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie