Winnaar Robin van Zoelen, cliënt Bombardon met vrijwilligster Renske van de Steeg met de winnende Award. (Foto: Reinaerde)
Winnaar Robin van Zoelen, cliënt Bombardon met vrijwilligster Renske van de Steeg met de winnende Award. (Foto: Reinaerde) Foto: Reinaerde

Bombardon wint Kracht van Samen Award 2019

30 oktober 2019 om 23:40 Algemeen

Op zaterdag 12 oktober is de ‘Kracht van Samen Award’ uitgereikt binnen Reinaerde. Robin van Zoelen heeft hiervoor de activiteit ‘boodschappendienst’, dat vanuit Reinaerde De Bombardon uitgevoerd wordt, genomineerd. Dit doet hij samen met vrijwilligster Renkse van de Steeg.

Veenendaal - Zij doen al jaren boodschappen voor mevrouw Poppeliers die dit niet meer zelf kan. Ze is er erg blij mee. De Bombardon heeft deze prijs gewonnen, Robin mocht deze in ontvangst nemen. “De jury zei over de winnaar dat de vrijwilligersactiviteit in een gat is gesprongen waarbij er een behoefte is opgevuld.
Wat begon als een kleine klus is gegroeid tot een persoonlijke relatie. De rollen van cliënt, vrijwilliger en klant zijn in de loop van de tijd vervaagd. Het is een bijzondere samenwerking waar iedereen er toe doet.”

Boodschappendienst

Verschillende oudere mensen kunnen ook op de trouwe hulp van de cliënten rekenen; de wekelijkse boodschappendienst. Op afgesproken dagen komt er iemand bij de klant thuis om het boodschappenlijstje op te halen, de boodschappen te doen en daarna alles netjes af te leveren bij de klant thuis. Ook gebruik maken van deze boodschappendienst? Neem dan met De Bombardon contact op en vraag naar de dienstverlening. De afdeling Informele Zorg bij Reinaerde bedacht deze Award om bijzondere, ontroerende en fantastische activiteiten die samen met een vrijwillig(st)er worden gedaan in het zonnetje te zetten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie