Er zijn nu  Blissi Special Day verwendagen voor kinderen uit gezinnen die met kanker te maken hebben. (Foto:  Bliss to Shine)
Er zijn nu Blissi Special Day verwendagen voor kinderen uit gezinnen die met kanker te maken hebben. (Foto: Bliss to Shine)

Bliss to Shine blijft zich inzetten tegen kanker

17 december 2020 om 10:22 Algemeen

Veenendaal - Sinds 2018 organiseert de Veenendaalse Stichting Bliss to Shine (eerder bekend onder de naam Bliss Shine For Cancer) verwendagen voor mensen die getroffen zijn door kanker. Ze blijft zich hiervoor inzetten. ondanks de onzekere (corona)tijden waarin we leven.

Corona gooide in 2020 roet in het eten en ook in 2021 zal waarschijnlijk geen Shine Day plaatsvinden. Corona bracht bij veel ondernemers de creatieveling naar boven, en dat was voor Bliss to Shine niet anders. Er worden nog steeds mensen/gezinnen in de watten gelegd, maar nu op veel kleinere schaal. De stichting organiseert onder de noemer Blissi Special Day verwendagen voor kinderen uit gezinnen die met kanker te maken hebben. Tijdens een verwendag komt de stichting de wensen van kinderen tegemoet. Even een dagje weer kind zijn, waarbij de focus op het kind zelf ligt, en niet op de zieke en/of de ziekte.

Blissi Special Days

Inmiddels organiseert de stichting de Blissi Special Days in inmiddels tien provincies, met elk een eigen regioteam.
Ook het bedrijfsleven kan aankloppen bij Bliss to Shine. Is een medewerker direct of indirect (partner, kind) getroffen door kanker? Dan kan de stichting ‘Onder voorwaarden’, samen met de werkgever, een verwendag organiseren voor de medewerker en zijn/haar gezin. Bliss to Shine houdt dat belangeloos. De mensen en gezinnen die in de watten worden gelegd hoeven op geen enkele manier bij te dragen aan de kosten. De stichting krijgt hulp van donateurs en het bedrijfsleven.

Mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden. Mensen kunnen een eenmalige donatie doen, een inzamelactie organiseren of zich vastleggen voor periodieke schenkingen gedurende vijf jaar. Het bedrijfsleven kan de stichting ondersteunen door bijvoorbeeld lid te worden van de Club van 500.
Bliss to Shine werkt uitsluitend met onbetaalde vrijwilligers.
Meer informatie over de stichting en over manieren waarop men de stichting kan ondersteunen, is te vinden op www.blisstoshine.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie