,,Toen ik de kans kreeg om een zaak te openen in Winkelcentrum De Ellekoot, heb ik niet lang getwijfeld.”
,,Toen ik de kans kreeg om een zaak te openen in Winkelcentrum De Ellekoot, heb ik niet lang getwijfeld.” Lilian Steensma

Kledingreparatie de Ellekoot, service met een glimlach

26 maart 2024 om 10:44 Zakelijk

VEENENDAAL Een pantalon of spijkerbroek korter laten maken, een colbert laten stomen of een nieuwe rits in je favoriete jas laten zetten? Loop even binnen bij Kledingreparatie de Ellekoot, de zaak van Aytekin Karabas. Hij verzorgt het namelijk graag voor je! Je betaalt er een eerlijke prijs en de glimlach van Aytekin, die krijg je er gratis bij. Kom erin! 

Aytekin opende in 2022 de deuren van zijn zaak aan Het Overslag 74. Je vindt Kledingreparatie de Ellekoot in het complex direct naast station Veenendaal-West, tegenover de parkeerplaats aan de Slagvink. Erg goed bereikbaar, ook met de auto. Het atelier van Aytekin is eenvoudig en functioneel ingericht, met in een hoek de paskamer en daarnaast een flinke spiegel. In de ruimte staat een aantal tafels opgesteld met daarop verschillende soorten naaimachines. Voor elke klus heeft vakman Aytekin de juiste professionele apparatuur. 

HEEL VEEL PLEZIER

,,Vanaf mijn 14e leerde ik in Istanbul het vak van kleermaker. Ik heb 40 jaar ervaring en doe dit werk nog steeds met heel veel plezier. Toen ik de kans kreeg om een zaak te openen in Winkelcentrum De Ellekoot, heb ik niet lang getwijfeld”, vertelt Aytekin terwijl hij een kop koffie inschenkt. 

REPAREREN EN VERMAKEN

Als we vragen voor welke klussen klanten bij hem terechtkunnen, vervolgt hij: ,,Goede vraag! Misschien heb je een winterjas of een rugtas die je niet gebruikt omdat de rits stuk is. Zonde! Ik kan de rits voor je vervangen, zodat je jas of tas weer jaren mee kan. Ik repareer kapotte kleding en verzorg maataanpassingen aan broeken, rokken en bijvoorbeeld mouwen van overhemden en colberts. Een maatpak is duur, maar ik heb een goede tip voor je: zie je bij een outlet voor een goede prijs een prachtig pak dat nèt iets te ruim valt? Gewoon kopen, ik kan het perfect voor je op maat maken. Mocht je maat- of mantelpak met spoed moeten worden vermaakt, dan kan ik dat in één dag voor je verzorgen.”

GORDIJNEN EN KUSSEN

Aytekin doet meer dan het vermaken van kleding. ,,Als je gordijnen op maat wilt laten maken, dan is het handig om even een afspraak te maken. Ik neem alle tijd, denk met je mee en geef je graag advies. Wat ik ook veel doe, is het maken van kussens voor (buiten)meubilair, boten en caravans. Wil je alleen de hoezen of ook een vulling van koudschuim? Het kan allemaal.” 

OPENINGSTIJDEN

Van dinsdag tot en met vrijdag staat Aytekin van 9.00 uur tot 18.00 uur voor je klaar, op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en ‘s maandags is hij van 12.00 tot 18.00 uur geopend. Voor de deur parkeren is gratis. ,,Moet je even voor een boodschap naar de Ellekoot”, besluit Aytekin met een lach, ,,neem dan gelijk dat jasje dat korter gemaakt moet worden even mee. Ik verzorg ook het stomen van kleding voor je. Je bent van harte welkom!”

Kledingreparatie de Ellekoot, Het Overslag 74, Veenendaal West, tel. 06-84686316.

Dit artikel wordt u aangeboden door Kledingreparatie de Ellekoot. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Rijnpost.nl? Neem dan contact op met Marieke van Egdom (06-83627260, m.v.egdom@bdu.nl), Jordy Maassen (06-22445620, j.maassen@bdu.nl) of Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie