Afbeelding
Pixabay

Op deze locaties kun je de komende dagen in Veenendaal en Rhenen stemmen

14 maart 2022 om 14:18 Politiek Gemeenteraadsverkiezingen 2022

VEENENDAAL De eerste Veenendaalse en Rhenense stembureaus gingen maandagochtend in alle vroegte open voor de gemeenteraadsverkiezingen. Stemgerechtigden kunnen vandaag en morgen vervroegd stemmen bij een aantal stemlocaties. Op de verkiezingsdag, woensdag 16 maart, zijn alle stembureaus open. 

Op onderstaande kaart vind je alle stemlocaties in Veenendaal en Rhenen, met daarbij verdere informatie over toegankelijkheid en de dagen waarop de locaties open zijn. 

(Tekst gaat verder onder de kaart.)


DRIVE-THROUGH Het stembureau aan de Nijverheidslaan 2 in Veenendaal is op woensdag 16 maart ingericht als ‘drive-through’ voor auto’s, fietsers en voetgangers. Vanwege het stemgeheim moeten kiezers wel alleen in hun auto zitten. Wie met meer personen in de auto zit, moet uitstappen en stemmen in het stemhokje. 

EXTRA TOEGANKELIJK Het stembureau Wijkkerk De Open Hof in Veenendaal is daarnaast extra toegankelijk voor kiezers met een verstandelijke, lichamelijke of visuele beperking. De locatie heeft onder andere de volgende faciliteiten: een oefenstembureau, stemmal en soundbox, voelbare geleidelijnen op de vloer en een verlaagde stembus.

Op de gemeentewebsite van Veenendaal is een lijst met alle stembureaus te vinden. Hier is het overzicht van Rhenen te vinden. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie