Afbeelding
Foto: Pexels

Hypotheekadviseur Rhenen en Veenendaal voor aankoop en financiering

16 september 2021 om 14:40 Partnercontent

In Rhenen of Veenendaal een huis kopen is erg lastig. Je hebt een hypotheekadviseur  nodig die:

  • 7 dagen per week bereikbaar is
  • Binnen 15 minuten bij een woning kan zijn
  • Snel taxatie regelt         
  • jou een biedcertificaat en financieringsoverzicht snel overhandigt voor verkoper
  • binnen 48 uur akkoord van de bank binnen heeft

Financieren in Rhenen en Veenendaal begint bij de woning

Het is iedereen al lang opgevallen. Al kan jij € 1.000.000,- lenen, het huis is dan nog niet gekocht. Je zal echt overwaarde of spaargeld moeten hebben om te overbieden op een huis. Hypotheekadviseur Veenendaal Lexwonen legt het je uit.

Overbieden met inkomen kan niet

Ongeveer 75% van de Nederlanders denkt dat voldoende inkomen de basis is voor een hypotheek. Ik kan jou uit ervaring vertellen dat als er:

1. geen overwaarde is         van minimaal € 50.000,-
2. of geen spaargeld van         minimaal € 50.000,-

dan is kopen zinloos, zelfs niet met een inkomen van € 150.000,- per jaar.

Hoe zit dat dan met mijn maximale hypotheek?

Je kan nooit een hypotheek krijgen die hoger is dan de taxatiewaarde van het huis. Kan je dus op inkomen € 1.000.000,- aan hypotheek krijgen? Je hebt een huis gezien in Rhenen met een vraagprijs van € 600.000,-k.k.

Stel dat de taxatie ook € 600.000,- bedraagt en jij doet een bod van € 700.000,-? Je krijgt nooit meer dan € 600.000,- aan hypotheek voor dat huis in Rhenen. Maximale hypotheek is 100% taxatiewaarde ondanks dat je meer kan lenen op je inkomen.

Hypotheekadviseur Rhenen en maximale hypotheek

Lexwonen, hypotheekadviseur Rhenen zal diverse taxateurs raadplegen v.w.b. de taxatiewaarde. Als de taxatiewaarde hoger is dan heb je minder eigen geld nodig of overwaarde.

Waarom zoveel overbieden in Veenendaal en Rhenen?

Het is niet alleen in Veenendaal of Rhenen waar je zoveel boven de marktwaarde moet bieden. Utrecht, Tilburg en Breda zijn ook steden waar je tussen de € 50.000 en 100.000,- hoger moet bieden.

Lexwonen werkt landelijk maar als je kan kiezen tussen woonplaatsen dan is Rhenen of Veenendaal makkelijker kopen dan in de regio Amsterdam of Leiden.

Waarom hypotheekadviseur en aankoopmakelaar?

Ga je naar de bank of uitsluitend een hypotheekadviseur dan mis je de helft. Het belangrijkste is de bereikbaarheid en de kennis i.v.m. woningwaarde en de koopakte. Omdat wij midden tussen Veenendaal en Rhenen in wonen en al sinds 1974 de woningprijzen weten is het sneller en makkelijker onderhandelen.

Voorbeeld van Hypotheek in Veenendaal

Erwin, Joost en Edwin, 3 vrienden kochten in Veenendaal West via Lexwonen, financieel adviseur Veenendaal een huis. Drie vrienden samen in een hypotheek is geen probleem. Via Lexwonen kan dat snel geregeld worden.

Omdat de drie vrienden samen veel meer konden lenen en meer spaargeld hadden konden ze een riant huis in het oude gedeelte van Veenendaal West kopen.

Voorbeeld Hypotheek Rhenen

Lucas en Miranda, starters uit Rhenen zagen een leuk huis op de Herenstraat in Rhenen. Omdat wij snel schakelden konden wij de woning snel bezichtigen. Lucas en Miranda hadden zelf € 40.000,- eigen geld en € 50.000 aan schenkingen.

Helaas werd deze woning aan een investeerder verkocht. Gelukkig hadden wij meer succes met de woning op de Teldersweg te Rhenen. Door snel handelen van zowel de koper als Lexwonen was de woning snel gekocht. Er werd € 45.000,- overboden.

Biedcertificaat en goedkeuring bank doet wonderen

Lexwonen hypotheekadviseur Veenendaal en Rhenen maakt altijd een biedcertificaat voor zijn klanten. Ook ontvang je van ons een financieringsberekening die is goedgekeurd op de bankvoorwaarden.

Op deze wijze is het makkelijker een huis te kopen in Veenendaal of Rhenen. Verkopend makelaars willen zekerheid. Met een biedcertificaat geef jij die zekerheid. Meer info over hypotheken in Veenendaal of Rhenen? Bel 06-83944458 Lexwonen, hypotheekadviseur Rhenen en Hypotheekadviseur Veenendaal.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie