Afbeelding
Foto door Tamara Bellis via Unsplash

Met mooie sieraden maak je je feestelijke outfit compleet

29 maart 2024 om 14:01 Partnercontent

Als je een belangrijke gebeurtenis in het vooruitzicht hebt, dan wil je er natuurlijk op je mooist uitzien. Veel mensen concentreren zich daarbij vooral op de kleding. Daar wordt alle aandacht aan besteed. Als je de perfecte outfit hebt, ben je er natuurlijk nog niet. Want met mooie sieraden maak je het pas echt compleet. Als je bent uitgenodigd voor een huwelijk of jubileum is het de bedoeling dat je laat zien dat je de uitnodiging waardeert. En dat doe je door tot in de puntjes verzorgd te verschijnen op het feest. Bedenk dat er vaak foto’s worden gemaakt. Daar wil je je achteraf natuurlijk niet voor schamen.

Waar koop je mooie sieraden?

Sommige mensen vinden het lastig om een juwelierszaak binnen te stappen. Ze schrikken soms van de prijzen of zien niet iets wat ze echt mooi vinden. Maar als de eigenaar zich enorm uitslooft om van alles te laten zien dan voel je je soms verplicht om een aankoop te doen. Je kunt jezelf deze ongemakkelijke situatie besparen door online te shoppen. Bij My Unique Style vind je prachtige sieraden in goud en zilver in tal van stijlen. Je kunt alles op je gemak bekijken en vergelijken zonder dat een verkoper je doordringend aankijkt of je al een keus hebt kunnen maken. Kies een paar mooie oorbellen of een mooie zilveren ketting met hanger die helemaal past bij de outfit die je voor het feest hebt gekocht.

Zilver of liever goud?

Sommige mensen vinden gouden sieraden te opzichtig. Ze kiezen om die reden liever voor zilver. Feit is dat zilver goedkoper is dan goud. Het is ook iets minder kwetsbaar. Maar gouden sieraden kunnen zeker heel mooi staan als het bij je past. Gouden kettingen en oorbellen geven een fantastische schittering, zeker in combinatie met een mooie edelsteen. Combineer liever geen zilver met goud. Als je een gouden ketting draagt, dan past daar een mooie gouden armband of oorbellen bij. Zilver wordt vaker door jonge vrouwen gedragen, terwijl goud meestal bij wat oudere mensen meer in de smaak valt.

Sieraden voor mannen

Mannen en sieraden zijn niet zo vanzelfsprekend als vrouwen met sieraden. Maar toch kun je ook als man prima een sieraad dragen. Een mooie ketting met hanger kan prima, evenals een smalle armband of een mooie ring. Er zijn ook genoeg mannen die oorsieraden dragen. Het is allemaal wat stoerder dan voor de dames maar als je het een beetje subtiel houdt dan word je zeker niet als patser gezien wanneer je als man sieraden draagt. Ook mooie sieraden voor mannen zijn online volop te koop. Als je samen met je partner naar een feest gaat dan kunnen jullie de sieraden in dezelfde stijl kopen en jullie outfits op die manier subtiel op elkaar afstemmen. Sieraden die je online koopt worden altijd verzekerd verzonden. Soms is er de mogelijkheid om ze na bestelling zelf op te halen in de winkel.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie