Afbeelding
Frans de Kleuver

Mark Doornenbal neemt prijs voor winst zomerfotowedstrijd in ontvangst

· leestijd 1 minuut Overig

VEENENDAAL Mark Doornenbal heeft de prijs in ontvangst genomen die hoort bij het winnen van de zomerfotowedstrijd van De Rijnpost.nl. Bij Bommm Smaakmakers aan het Aller Erf in Veenendaal kreeg hij een bon overhandigd die goed is voor een diner voor twee personen.

Doornenbal maakte afgelopen zomer op het strand in Zeeland een foto van zijn zoon Niek (7) die een hapje lijkt te nemen van de ondergaande zon. ,,We waren met een paar van onze kinderen op het strand bij deze mooie zonsondergang. Het was een spontaan idee om deze foto te maken.”

De redactie van De Rijnpost koos deze foto uit ruim 160 inzendingen tot winnaar. Daarmee wint Doornenbal de eerste editie van de zomerfotowedstrijd. Het mag wat hem betreft wel een vervolg krijgen. ,,Ik vond het een erg leuk idee voor de mensen die De Rijnpost lezen. Ik zal volgend jaar zeker weer meedoen. Foto’s maken is een hobby van me, dus ik kijk er naar uit.”

(de tekst gaat onder de foto verder)


,,Een heerlijke week vakantie in Zeeland, daar hoort natuurlijk een zonsondergang op het strand bij. Onze zoon Niek (7 jaar) mocht een heet hapje nemen.” - Foto: Mark Doornenbal

Voor het zover is mag hij dus eerst een keer lekker gaan eten. ,,Ik zat te kijken om mijn zoontje die op de foto staat mee te nemen, maar die is nog wat te jong om zo mee uit eten te gaan. Dus ik neem gezellig mijn vrouw mee”, zegt de Veenendaler.

Ook Miranda van Bommm Smaakmakers is enthousiast. ,,Ik vond het ontzettend leuk om hier op deze manier aan mee te doen. Leuk dat er zoveel foto’s zijn ingezonden en wat mij betreft een terechte winnaar. Volgend jaar zal ik zo weer meedoen. Al die enthousiaste mensen die hier graag willen komen eten, ik verwacht ook dan weer veel foto’s.”

Wil je nog eens lekker in zomerstemming komen, scroll dan hier nog eens door al deze leuke zomerse foto’s die plaatsgenoten deze zomer instuurden.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Bakken en smullen op Burendag in de buurt- en dorpshuizen 13 uur geleden
Afbeelding
Stormschade aan de Paddestoelenlaan 15 uur geleden
Afbeelding
Plaza Cultura geopend door wethouder Dylan Lochtenberg 17 uur geleden
Afbeelding
Grebbeconcours voor paarden en pony’s op de Grebbeberg 18 uur geleden
Afbeelding
Burgemeester Kats met Foodvalley naar Brussel 19 uur geleden
Afbeelding
Aanrijding tussen politieauto en personenauto Veenendaal 22 uur geleden
Afbeelding
Graciun verkoopt Straatnieuws in Veenendaal: ‘In Nederland ligt mijn toekomst’ 23 uur geleden