Afbeelding
BDUmedia

Doe mee met de zomerfotowedstrijd van De Rijnpost en win een lekkere prijs

30 juni 2022 om 15:07 Overig

VEENENDAAL Maak jij de ultieme zomerfoto? Doe mee aan de zomerfotowedstrijd van De Rijnpost en maak kans op een lekkere prijs. De winnaar krijgt, naast de onbetaalbare eeuwige roem natuurlijk, een driegangendiner voor twee personen bij Bommm Smaakmakers aan het Ronde Erf 88 in Veenendaal.

Struinen door sfeervolle steden, genieten van gezelligheid op de camping of ontspannen in de eigen achtertuin. In de zomervakantie is er altijd wel een aanleiding om mooie foto’s te maken. Ook in eigen land! Welke foto stuur jij in voor de zomerfotowedstrijd van De Rijnpost?

Alle ingezonden foto’s zijn te bewonderen op de website van De Rijnpost. Een selectie krijgt een plek in de krant. Aan het eind van de zomervakantie selecteert de redactie de mooiste of meest bijzondere inzending.

DEELNEMEN Een zomerfoto inzenden kan naar derijnpost@bdu.nl onder vermelding van ‘Zomerfotowedstrijd 2022’. Wanneer je de foto hebt ingezonden krijg je een automatische e-mail van ons terug over onder meer het gebruik van Deel je Nieuws. Die e-mail kan je zien als bevestiging dat je foto bij ons is aangekomen, je hoeft verder niets te doen.

Om in aanmerking te komen voor plaatsing in de krant en de hoofdprijs moet je voldoen aan de volgende voorwaarden:
- Foto’s moeten in een hoge resolutie (JPG-bestand van minimaal 750 kb) worden aangeleverd.
- Beschrijf in enkele zinnen waar en wanneer de foto is gemaakt, wie of wat er op de foto is te zien en waarom de foto voor jou bijzonder is.
- Een deelnemer mag maximaal drie inzendingen doen, maar iedere foto krijgt dan een eigen beschrijving.
- Alleen lezers uit het verspreidingsgebied van de krant (gemeenten Veenendaal en Rhenen) dingen mee naar de prijs.
- Vermeld daarom in je mailtje je adres en, zodat we je kunnen bereiken als je gewonnen hebt, ook je telefoonnummer
- Foto’s moeten deze zomer zijn gemaakt.
- Inzenden is mogelijk tot en met woensdag 24 augustus 12.00 uur.
- De fotograaf moet zelf inzenden óf toestemming geven voor deelname.
- Een ingezonden foto kan - indien relevant - later worden herplaatst op de (online en offline) kanalen van De Rijnpost.

FOTOTIPS Je hoeft geen dure camera te hebben om de winnende foto te maken, ook een mobiele telefoon kan de winnende plaat maken. Soms is het een kwestie van geluk: je bent op het juiste moment op de juiste plaats. Maar ook originaliteit en creativiteit zijn onmisbaar. De ervaring leert dat foto’s met mensen erop het goed doen. En natuurlijk geldt: fotografeer met de zon in de rug. Veel succes!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie