Afbeelding
BDUmedia

Nog sneller en beter op de hoogte met De Rijnpost

26 november 2021 om 11:45 Overig

VEENENDAAL Het actuele nieuws uit Veenendaal en Rhenen is altijd te vinden op de website DeRijnpost.nl en in de papieren krant (die ook als e-paper te lezen is). Ook via Facebook en Twitter verspreidt de redactie het lokale nieuws. Maar er zijn nu nog meer mogelijkheden om op de hoogte te blijven van het laatste lokale nieuws. 

NIEUWSBRIEVEN Zo kan het nieuws uit Veenendaal en Rhenen rechtstreeks in uw mailbox worden afgeleverd met onze nieuwsbrieven. Er is een nieuwsbrief die dagelijks het laatste nieuws bevat en er is een wekelijkse nieuwsbrief die op vrijdag een overzicht geeft van wat er die week is gepubliceerd op DeRijnpost.nl. Klik hier om je aan te melden voor één of beide nieuwsbrieven. 

NOTIFICATIES Op elk moment van de dag een melding van het belangrijkste nieuws uit Veenendaal of Rhenen ontvangen? Ook dat kan, met de notificaties via onze website. Klik op de aanmeldknop op onze website en ontvang het laatste nieuws op je telefoon of computer. Let op, deze optie werkt nog niet op iOS-apparaten.

(de tekst gaat onder de afbeelding verder)


Via deze knop op de website kun je je aanmelden voor de notificaties. - BDUmedia

LINKEDIN Daarnaast is De Rijnpost sinds enkele weken ook te vinden op het zakelijke socialmediaplatform LinkedIn. Op de LinkedIn-pagina van De Rijnpost worden nieuws en zakelijke berichten uit Veenendaal en Rhenen geplaatst. Dat betekent een nog groter bereik voor het zakelijke nieuws in De Rijnpost. 

Wil jij je zakelijke nieuws publiceren op de online en offline kanalen van De Rijnpost en zo profiteren van het grote bereik, neem dan contact op met Marieke van Egdom (06-83627260, m.v.egdom@bdu.nl) of Christoph Willemsen (06-20211008, c.willemsen@bdu.nl).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie