Diepste punt MFG Rhenen bereikt.
Diepste punt MFG Rhenen bereikt. Jan van den Brink

Viering diepste punt MFG Rhenen

28 september 2023 om 14:00 Nieuwbouw

RHENEN In Rhenen werd gistermiddag het diepste punt van het nieuwe multifunctionele Gebouw (MFG) in Rhenen bereikt. Dit voorjaar zijn de werkzaamheden begonnen. En in de zomer van 2025 moet het hele gebouw klaar zijn. Een eigentijdse voorziening waar inwoners kunnen sporten en elkaar kunnen ontmoeten

Tijdens deze viering worden omwonenden uitgenodigd op de bouwplaats om deze mijlpaal samen met ons te vieren. Wethouder Bert Fintelman heet iedereen van harte welkom en vertelt graag iets over het gebouw. Op een passende manier vieren we met elkaar niet het traditionele hoogste punt van de bouw, maar juist het diepste punt.

GEBOUW VOOR INWONERS

‘t Gastland en De Wespoort zijn sterk verouderd. Voor beide plekken komt er één nieuw (multifunctioneel) gebouw aan de Groeneweg. Wind Design & Build heeft hiervoor het ontwerp gemaakt. Eerst start de bouw van het nieuwe zwembad. Het zwembad is naar verwachting rond augustus 2024 klaar. Daarna start de bouw van de nieuwe sporthal. 

Het nieuwe multifunctionele gebouw sluit aan bij de huidige en toekomstige wensen van sporters, scholen, bezoekers, sportverenigingen en de exploitant Sportfondsen/LACO. Een plek die de gebruikers de mogelijkheid geven om te sporten en waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Of het nu gaat om zwemmen, zaalsport, fitness of een kopje koffie in de huiskamer van het gebouw. Het nieuwe MFG is er voor iedereen.

.

Afbeelding
Martin Brink
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie