Afbeelding
Privé bezit Anniek Overeem

Anniek uit Veenendaal: Finale in modellenwedstrijd en aandacht voor goed doel

19 februari 2022 om 07:32 Mensen

VEENENDAAL Anniek Overeem (22) uit Veenendaal werd zonder dat ze het wist door een vriendin opgegeven voor een modellenwedstrijd. Toen ze door de voorronde bleek te zijn gekomen en aan een heuse bikinironde moest deelnemen, stond ze op het punt zich terug te trekken. Maar het trotse gezicht van haar moeder naast het podium maakte dat ze dapper doorzette en met resultaat: ze staat in de finale van Miss Beauty Utrecht en gaat er nu helemaal voor. Vooral omdat ze met haar deelname aandacht vraagt en geld inzamelt voor de LINDA.foundation.

,,Dat klopt”, vertelt Anniek Overeem. ,,Ik heb nog nooit eerder aan een modellenwedstrijd meegedaan en heb gewoon een superleuke baan bij een makelaarskantoor. Ik heb dan ook helemaal geen ambitie om modellenwerk te gaan doen, maar nu ik zo ver gekomen ben, ben ik wel fanatiek geworden!”

LINDA.FOUNDATION De organisatie van Miss Beauty Utrecht heeft de verkiezing gekoppeld aan het steunen van de LINDA.foundation, opgericht door Linda de Mol. Deze stichting ondersteunt kinderen uit gezinnen die het financieel zwaar hebben, met bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje of een extra cadeautje in december. Anniek vertelt dat het door haar ingezamelde geld specifiek voor kinderen uit de provincie Utrecht is. ,,En dat maakt dat ik me extra inzet voor dit goede doel.”

FINALE IN VEENENDAAL Op 27 februari is de finale in Theater Lampegiet in Veenendaal. Anniek: ,,Ik sta nu op nummer 1 in de peiling, dus er is flink op mij gestemd en dat motiveert nóg meer. En het mooie aan deze verkiezing is dat het niet alleen gaat om je uiterlijk, maar ook of je wat te vertellen hebt, hoe gemotiveerd je bent en wat je inzet is. Daarnaast telt hoeveel geld je weet in te zamelen ook voor een deel mee voor de einduitslag. Gelukkig hebben we een heel leuke groep van vijftien finalisten, allemaal gelijkgestemde meiden. Samen willen we echt zo veel mogelijk geld bij elkaar brengen.”

VEILING OP FACEBOOK Op haar Facebook-pagina houdt Anniek iedere week een veiling. ,,Bedrijven uit Veenendaal hebben producten gesponsord. Wie van mijn volgers het meeste biedt, krijgt het product. Het geld wordt door mij rechtstreeks aan de LINDA.foundation overgemaakt!”

Meer informatie op Facebook, Instagram of kijk op www.actievoorlindafoundation.nl/team/miss-beauty-of-utrecht-2022

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie