Zangdocente Hannie Slingerland
Zangdocente Hannie Slingerland Muziekschool de Muzen

Cursus koorscholing voor alle niveaus bij De Muzen

13 april 2022 om 11:44 Lokaal Deel je nieuws

Voor mensen die willen ontdekken hoe het is om in een ensemble te zingen, start maandag 9 mei de cursus Koorscholing bij De Muzen. De cursus is bedoeld voor mensen die nog geen of weinig ervaring hebben met meerstemmig zingen maar ook voor mensen die volop zangervaring hebben.

,,Zingen is ontspannend, zingen geeft energie! Vooral als je dit samen met anderen doet…”, vertelt zangdocente Hannie Slingerland. In de lessen leert ze deelnemers dan ook de eigen stem goed te gebruiken en hoe het werkt, zingen in combinatie met andere stemmen. Ze geeft ook technische tips en oefeningen voor iedereen op eigen niveau.

Het repertoire tijdens de lessen is divers, maar toegespitst op wereldmuziek (Zuid-Amerikaans) met een vleugje Sondheim (musical). De cursus is bedoeld voor alle niveaus.

De cursus start op maandag 9 mei en er zijn 8 lessen van 19.30 tot 20.30 uur. Deelname kost € 79,95. De lessen vinden plaats op 9, 16, 23 en 30 mei, 20, 27 juni en 4 juli. Inschrijven kan via www.demuzen.nl.

Kennismaken

Nieuwsgierig naar de cursus koorscholing? Zaterdag 23 april, tijdens het Open Huis van De Muzen, geeft docente Hannie Slingerland een gratis workshop. Deze is van 11.30 tot 12.00 uur.

De Muzen is gevestigd in Spectrum, aan het Kees Stipplein 72 in Veenendaal. Kijk voor meer informatie en/of om in te schrijven op www.demuzen.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie