Afbeelding
De Club van Sinterklaas

De Club van Sinterklaas in Filmhuis Veenendaal

29 november 2021 om 14:51 Film

VEENENDAAL De Club van Sinterklaas en het Vergeten Pietje is op zondag 5 december te zien in Filmhuis Veenendaal. In de film mag Pietje Fernando voor het eerst mee naar Nederland voor het grote Sinterklaasfeest. En alsof dat nog niet spannend genoeg is, mag hij ook nog op de gouden sleutel van Sinterklaas passen. 

Die sleutel heeft Sint nodig om bij huizen zonder schoorsteen toch naar binnen te kunnen, zodat er pakjes in de schoenen kunnen worden gestopt. Pietje Fernando is zo zenuwachtig, dat hij helemaal vergeet de gouden sleutel in z’n koffer te doen. Gelukkig merkt hij het op tijd en hij rent gauw terug om de sleutel te halen. Maar dan vaart de stoomboot weg, zonder hem. 

SCHOEN ZETTEN Hoe moet Pietje Fernando nu in Nederland komen om het Sinterklaasfeest te redden? Dat is aanstaande zondag vanaf 14.30 uur te zien. Daarnaast mogen alle kinderen voor aanvang van de film hun schoen zetten. 

De film draait in de zaal Spectrum in Filmhuis Veenendaal aan het Kees Stipplein 72. Kaarten kunnen worden gereserveerd op www.filmhuisveenendaal.nl. Daar staan ook alle geldende coronamaatregelen op een rij.

.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie