Afbeelding
Filmhuis Veenendaal

Filmhuis Veenendaal blij met versoepelingen corona-regels

21 september 2021 om 10:18 Film

VEENENDAAL Filmhuis Veenendaal draait komend weekend weer twee films. Op zaterdag is Corpus Christi te zien en op zondag Envole-Moi. En door de corona-versoepelingen verandert er ook het een en ander. 

,,Filmhuis Veenendaal is blij dat de films eindelijk weer met de maximale bezetting vertoond mogen worden”, vertelt Merijn Meivogel van het Filmhuis. ,,Er zijn dus extra kaarten beschikbaar voor alle geplande films! In de pauze en na de voorstelling zal de horeca geopend zijn. Het is daarnaast ook weer mogelijk om kaarten aan de kassa te kopen. Wel zal vanaf zaterdag 25 september conform de nieuwe maatregelen gecontroleerd worden op een geldig coronatoegangsbewijs in de vorm van een QR-code en geldig identiteitsbewijs.”

CORPUS CHRISTI Aanstaande zaterdag 25 september draait de dramafilm Corpus Christi om 20.00 uur in Filmhuis Veenendaal. Een bijzondere film over Daniel die gedurende zijn tijd in een jeugdinstelling een grootse kanteling doormaakt richting een streng gelovig man. Eenmaal terug in de maatschappij komt hij terecht in een klein dorp waar hij een vriendschap sluit met een predikant. Wanneer deze onverwacht afwezig is, neemt Daniel de rol van priester op zich en voert hij enkele omstreden lessen in.

ENVOLE-MOI Op zondag 26 september is het tijd voor wat luchtigheid. Om 14.30 uur draait de Franse komedie Envole-Moi. Thomas brengt zijn nachten door in clubs en zijn dagen in bed, tot dat zijn vader het zat is. Hij dwingt Thomas de zorg op zich te nemen voor één van zijn jonge patiënten. Het dagelijkse leven van beiden zal nooit meer hetzelfde zijn.

Filmhuis Veenendaal is te vinden aan het Kees Stipplein 72 in Veenendaal. Kijk voor meer informatie en om te reserveren op www.filmhuisveenendaal.nl 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie