Het Filmhuis Veenendaal gaat weer open met aansprekende films!
Het Filmhuis Veenendaal gaat weer open met aansprekende films! (Foto: PR)

Filmhuis Veenendaal is weer open

22 augustus 2021 om 15:06 Algemeen

Veenendaal - Filmhuis Veenendaal is vanaf 4 september weer geopend. En dat is goed nieuws voor alle filmliefhebbers van Veenendaal en omstreken. Zaterdagavond 4 september zwaaien de deuren van de filmzaal weer open en staan de enthousiaste vrijwilligers klaar om iedereen een ontspannen avond te bezorgen.

Aan de Nederlandse komedie Luizenmoeder de eer, het nieuwe seizoen af te trappen. Op de website van het Filmhuis kun je het volledige programma van september vinden.

Maatregelen

In het Spectrum en de filmzaal zijn nog steeds de nodige maatregelen van kracht voor de veiligheid van bezoekers en vrijwilligers. Zo kunnen er maximaal 43 mensen in de zaal en geldt de anderhalve meter afstand regel.

 
De films draaien met pauze en de vrijwilligers achter de bar staan dan voor je klaar met een hapje en een drankje.
De kaartjes kunnen voorlopig alleen online worden gekocht, en niet aan de kassa. Alle overige informatie over de maatregelen is terug te vinden op de website van het filmhuis.

Hulp gewenst

Het Filmhuis draait volledig op de inzet van vrijwilligers, zo’n 75 in het totaal. Een woordvoerder laat weten dat hulp zeer gewenst is: ‘’Momenteel zijn we op zoek naar een grafisch vormgever en een persberichtschrijver.
Voor de functie van grafisch vormgever denken we aan een creatieveling die samen met een collega wil zorgen voor de vormgeving van onder andere de advertenties in de Rijnpost, beeldmateriaal voor op het filmscherm en in de foyer en incidenteel entreekaartjes, flyers en dergelijke.


De tijdsbesteding is circa 4 uur per maand. Een mooie kans om ervaring op te doen! Daarnaast zoeken we een schrijver voor de persberichten. Ervaring is niet vereist, enthousiasme wel.

In een team van vier vrijwilligers, schrijf je eens in de vier weken een artikel over de films die getoond zullen gaan worden. De andere weken lees je ter controle mee met de andere schrijvers. Dus vind je het leuk om te schrijven, dan horen we graag van je. Tijdsbesteding hierbij is circa 3 uur per maand.’’

Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht op de website filmhuisveenendaal.nl/vrijwilliger -worden/
Heb je nog vragen, dan kun je ook mailen naar info@filmhuisveenendaal.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie