Afbeelding
Bibliotheek Veenendaal

Het Tablet Café gaat weer van start

23 september 2021 om 10:44 Activiteiten

VEENENDAAL Vanaf donderdag 7 oktober van 13.30 tot 15.30 uur is er in De Cultuurfabriek weer het Tablet Café, de plek om naartoe te gaan voor vragen over tablets, smartphones en e-books. Ook staat er speciaal voor iedereen die de app van de online Bibliotheek weleens wil proberen een lees- en luisterspot in de centrale hal.

Het Tablet Café vindt elke eerste donderdag van de maand plaats in de centrale hal van De Cultuurfabriek en is een initiatief van Bibliotheek Veenendaal in samenwerking met de Hobby Computer Club. Iedere gebruiker van een tablet of smartphone (Android, Apple of Windows) die graag tips en trucs wil opdoen is van harte welkom. Het is de bedoeling dat deelnemers hun eigen apparaat meenemen. Er wordt niet klassikaal lesgegeven; het gaat om leren, doen en delen. In De Cultuurfabriek is gratis wifi aanwezig. De toegang is gratis.

E-BOOKS Omdat veel bezoekers vragen hebben over de e-books van de Bibliotheek, is er ook altijd een medewerker aanwezig voor het beantwoorden van allerlei vragen over dit specifieke onderwerp. Het gaat hierbij specifiek om e-books uit de Bibliotheekcollectie en niet om e-books uit andere bronnen. Bibliotheekleden hebben hun geldige ledenpas nodig om met de e-books aan de slag te kunnen, neem deze dus mee!

Wil je de app van de online Bibliotheek een keertje proberen of heb je er vragen over? Kom op donderdag 7 oktober tussen 11.00 en 17.00 langs bij De Cultuurfabriek. In de centrale hal is op die dag een lees- en luisterspot. Hier staan medewerkers van de Bibliotheek klaar om je de nieuwe app van de online Bibliotheek te laten zien, uitleg te geven en je te helpen de e-books en luisterboeken in de app te downloaden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie